Demet Şener 6 ayda yoga sertifikası alacak

Demet Şener 6 ayda yoga sertifikası alacak
Spora düşkünlüğü ile tanınan Demet Şener yoga paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyordu. Şener 6 aylık bir programla yoga eğitmeni sertifikası alacak.

Instagram'da yayınladığı video ve fotoğraflarla yogaya olan ilgisini her fırsatta gösteren Demet Şener artık ders de verebilecek. Bir eğitim sürecine katılacak olan güzel isim 14 Ocak itibariyle kendisi için hazırlanan programla birlikte derslere başlayacak.

Taner Uncu'ya ait özel programla eğitmenlik karierine start verecek olan Demet Şener; "Yoga eğitim merkezi açmak istiyorum. Bunun için illa eğitmen olmanıza gerek yok. Eğitmen hocalarla açabilirsiniz. Ama bunu sertifika ile taçlandırmak istiyorum” dedi.

Yoga eğitmeni Taner Uncu kimdir?
1979 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği’nden mezun ve tekstil alanında, uzun yıllar önce kurulan aile şirketinde halen çalışmakta. Pek çok sporla aktif olarak uğraştı, ayrıca 10 yıl düzenli Aikido çalıştı ve 2. dan sahibi. 2011 yılında,Yogatime‘da, pek çok insan gibi önyargılı baktığı ‘’Yoga’’ ile yine Aikido’dan çok sevdiği bir dostunun ısrarıyla tanışmasıyla birlikte, karşılaştığı şeyden o kadar etkilendi ki Yoga önce hayatının bir parçası, kısa bir müddet sonra da hayatı Yoga ve ondan geriye kalanlar olarak tamamen değişti. O ilk günden bugüne kadar sakatlık haricinde uygulamasız geçen günü neredeyse olmadı ve devamında, 2012-2013 döneminde Yogatime’da Deniz Özoğul ve Dide Çelen Ramok‘un Yoga Alliance tarafından tanınan Hatha Yoga Hocalık Eğitimini’ni tamamladı. Doug Swenson, Seane Corn, Chuck Miller, Dechen Thurman, Nicole Ohme, Adam Keen, Cat Alip Douglas, Julie Kirkpatrick ile workshoplara katıldı. Önceleri spor ve mücadele geçmişinden gelen alışkanlıkla Yoga’nın fiziksel etkileri ve yoğunluğundan etkilense de sonra yavaş yavaş farketmeye başladığı ve onun için ‘’tarifsiz’’ olan pozitif mental getiriler ve haz onu yogaya her geçen gün daha da çok bağladı. Başladığı bu uzun yolculukta karşılaştığı herkesten, her gün yeni bir şeyler öğrenmekte, araştırmakta ve daha çok çalışmakta olan Taner, Ashtanga haricinde uygulamalarında ve verdiği derslerde bir başka tutkusu olan müziği yoğun olarak kullanmaktan ve bunu insanlarla paylaşmaktan büyük keyif almaktadır.

Son olarak 2016 yılında çok sevdiği, kendine has tarzıyla Vinyasa dünyasında tanınan Nicole Ohme ile 120 saatlik intermediate to advanced Vinyasa Flow Hocalık Eğitimini ve 2018 yılında Devrim Akkaya ile 30 saatlik hocalar için yin’de uzmanlaşma programını tamamlamıştır 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.