Demet Şener kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

Demet Şener kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri
Magazin dünyasının önemli isimlerinden Demet Şener hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki Demet Şener kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği hakkındaki bilgiler...

Uzun süredir Türkiye kamuoyunun bildiği ve sevdiği isimlerden biri olan Demet Şener son dönemde boşanma haberleri, yayınladığı fotoğraflar, yaş aldıkça gençleşen formu ve pilates performansıyla gündeme geliyor. Bu durum da binlerce kişinin güzel ismi aramasına sebep oldu. Demet Şener hakkındaki tüm detaylar haberimizde.

Demet Şener kimdir?
Demet Şener, 11 Nisan 1977'de Bursa'da doğdu. Nişantaşı Kız Lisesi'nden mezun olan Şener, 1995 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışmasında 1. oldu. 15 Temmuz 2005 tarihinde millî basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlendi, 19 Ocak 2018'de İbrahim Kutluay'dan boşandı. Şener'in bu evliliğinden 2006 doğumlu İrem adında bir kız çocuğu ve 2009 doğumlu Ömer isimli oğlu bulunmaktadır.

Demet Şener beyazperdeye, 1999 yapımı olan ve Gani Müjde tarafından yazılıp yönetilen, oyuncular arasında Cem Davran, Hande Ataizi, Mehmet Ali Erbil ve Nurseli İdiz gibi ünlü sanatçıların da olduğu “Kahpe Bizans” filmi ile adım attı. Bu filmin ardından yine 1999 yılında, Mustafa Altıoklar tarafından yazılıp yönetilen “Asansör” filminde rol aldı.

demet şener

DEMET ŞENER FİLMOGRAFİ
1997    Bir Demet Tiyatro    
1997    Böyle mi Olacaktı    
1999    Asansör     
1999    Kahpe Bizans    
2000    Aşk Hırsızı    
2000    Hemşo    Tatyana    
2000    Gölge    Gölge    
2002    Reyting Hamdi       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.