Demet Şener ve İbrahim Kutluay boşandı! Nafaka var mı yok mu

Demet Şener ve İbrahim Kutluay boşandı! Nafaka var mı yok mu
Demet Şener aldatıldığını öne sürüp evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı iddiasıyla boşanma davası açtığı İbrahim Kutluay'dan 3 yıl sonra 'anlaşmalı' olarak boşandı.

Yıllardır İbrahim Kutluay'ın Edwina Sponza ile birlikte olduğu ve Demet Şener'i aldattığı söylentileriyle magazin kamuoyunun yakından takip ettiği boşanma sürecinde sona gelindi. 40 dakika süren dava  sonrasında Demet Şener ve İbrahim Kutluay resmen boşandı.

Davanın duruşması için Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na gelen çift verilen kararla ayrıldı. Basın mensuplarının 'Boşandınız mı ?' sorusunu yanıtlayan İbrahim Kutluay 'Evet' cevabını verirken ünlü model ise sessiz kalmayı tercih etti.

Süreç nasıl gelişmişti?
Demet Şener'in 'Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını' ve 'aldatıldığını' ileri sürerek Ekim 2016'da açtığı çekişmeli boşanma davası 19 Ocak 2018'de sonuçlanmış, mahkeme çiftin boşanmasına karar vermişti. Demet Şener, tazminat yönünden kararı temyiz ederek İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşımıştı. Eski manken, geçtiğimiz hafta yeniden mahkemeye başvurarak, İbrahim Kutluay'a 'anlaşmalı boşanma' davası açmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.