Demet Şener yeni aşkını ilan etti! Cenk Küpeli kimdir

Demet Şener yeni aşkını ilan etti! Cenk Küpeli kimdir
İbrahim Kutluay'dan resmen boşanan Demet Şener'in yeni sevgilisi ortaya çıktı. Güzel isim Söylemezsem Olmaz programında o kişinin Cenk Küpeli olduğunu açıkladı. peki Cenk Küpeli kimdir? İşte detaylar...

Uzun süre boşanma davasıyla gündemde olan Demet Şener evliliğinin resmen sonuçlanmasının ardından yeni bir aşka yelken açabileceğini ifade etmişti. Bu ay başında karara bağlanan dava sonucunda İbrahim Kutluay'dan boşanan başarılı model, hakkındaki iddialar için Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programa bağlanarak açıklamalarda bulundu.

 

Kısa bir süre önce başladı


Demet Şener, Cenk Küpeli ile aşk yaşadığını söyledi. Mutluluktan havalarda uçan Demet Şener, ilişkilerinin kısa bir süre önce başladığını söylerken, saklanmadıklarını ve el ele dolaştıklarını yakında da sevgilisiyle fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşacağını açıkladı. İbrahim Kutluay'dan boşanan Demet Şener, yeni bir aşka yelken açtı. Şener, Cenk Küpeli ile ilişkisini doğruladı ve çok mutlu olduğunu söyledi.

cenk küpeli demet şener
 


Demet Şener'in sevgilisi Cenk Küpeli kimdir?


BMD Genel sekreteridir. 1985 doğumludur. Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Halka İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.