Demi Rose çıplak fotoğrafıyla Instagram'ı hem salladı hem de tepki gördü

Demi Rose çıplak fotoğrafıyla Instagram'ı hem salladı hem de tepki gördü
Kıvrımlı vücut hatlarının yanısıra verdiği cesur pozlarla da gündemden düşmeyen Demi Rose yine ezber bozdu. Ünlü model çırılçıplak çektirdiği fotoğraflarıyla Instagram'ı sallarken binlerce kullanıcı da tepki gösterdi.

Dünyanın en tanınan modellerinden biri olan Demi Rose her geçen gün takipçi sayısını artırırken verdiği pozlarda da radikal olmayı sürdürüyor. Rose son yayınladığı çıplak fotoğraflarıyla herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Erkeklerin büyük ilgi gösterdiği genç modele bu kez tepki de vardı. Çıplak çekilen fotoğrafları sebebiyle bunun gereksiz olduğunu savunan kişiler Rose'u adeta mesaj yağmuruna tuttu. Son olarak Instagram hesabından 3 poz birden paylaşan Rose, adeta yürek hoplattı. Soyunup havuz kenarında verdiği pozları paylaşan model, kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı.
 


'Çoklu ilişkilerin karamanı' oldu!

Ünlü model Demi Rose, sosyal medya hesabından yaptığı 'ilişki teklifi' çıkışıyla çok konuşulmuştu. Kıvrımlı model, Twitter'dan yaptığı açıklamalarla yer yerinden oynamıştı. Yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme gelen sosyal medya fenomeni ve model Demi Rose itirafıyla sosyal medyayı sallamıştı. Birçok çiftin kendisine ilginç bir teklifle geldiğini söyleyen 24 yaşındaki Rose açıklamasında "Sanki başka seçeneğim yokmuş gibi bazı çiftler gelip bana...Gel çoklu ilişki yapalım diyor ve teklifte bulunuyor" dedi. Rose bu teklifler karşısında yaşadığı şaşkınlığı dile getirirken aynı zamanda bu kadar açık olmalarına da hayret ettiğini belirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.