Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin Ayşe için gelen yoruma çıldırdı

Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin Ayşe için gelen yoruma çıldırdı
Dün yayınladığı hamburger videosundaki neşeli haliyle dikkat çeken Deniz Akkaya kızına yapılan yorum sonrası çileden çıktı. Ayşe2nin babası Efe Önbilgin de yorum sahibine ateş püskürdü.

Deniz Akkaya, Efe Önbilgin ile evliliği sonrasında doğurduğu ve büyüttüğü kızı Ayşe'yle birlikte paylaştığı fotoğraf sonrası eleştirinin hedefi oldu. 'Kim daha yaramaz acaba' notunu paylaşan güzel manken bir yorum karşısında çıldırdı.

Yarı çıplak pozu geçtim...
Bir takipçisinden gelen "Yarıçıplak poz vermenizi geçtim bu sizin mesleğiniz ama o yavrucağa yazık. Zorlama pozlar sebebiyle yemek masasını bu şekilde kullanmanız ise daha da bir ilginç. Bu çocuğun sahiplenilmesi gerekiyor. Babası nerede bunun!" yorumu, Deniz Akkaya ve Efe Önbilgin'i çileden çıkardı.

Köpek sen kimsin?
Eskim manken Akkaya, "Böyle bir dangalağı, dangalak yorumu ancak savcılıkta önüme çıktığında altına kaçırıp bacaklar tir tir titrerken aklı başına geldiğinde bir kez daha söylemesini tercih ederim. Köpek sen kimsin! Kendine gel! Bağnaz ruh hastaları. Senin önüne kemik bile atmam ben hadsiz, yaptığın yoruma bak" yanıtını verdi.

Efe Önbilgin de sinirlendi
Efe Önbilgin ise o yoruma, "Çocuk sahipli, senin sahiplenilmen gerekiyor. Deniz az söylemiş, daha dinlemek istersen babası benim, bana gel" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.