Deniz Çakır'dan kapalı kadınlara sözlü taciz! 'Burası Arabistan değil'

Deniz Çakır'dan kapalı kadınlara sözlü taciz! 'Burası Arabistan değil'
Ünlü oyuncu Deniz Çakır yan masasına oturan başörtülü kadınlara sözlü tacizde bulunup fotoğraflarını çekmeye çalışınca mekandakilerin tepkisini çekti.

Türkiye'nin en başarılı oyuncularından biri olarak gösterilen Deniz Çakır'ın bir kafede otururken yan masasındaki 6 başörtülü kadına dönüp “Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!” sözleriyle tacizde bulunması hem yanındakia arkadaşlarını hem de mekandakileri şoke etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Meryem'i olarak ekranlara gelen Çakır'ın bir AVM'de bulunan kafede sarhoş bir şekilde bu davranışı sergilediği öne sürüldü.

Güzel oyuncu başörtüsüyle oturuan 6 kadına dönerek kullandığı ifadelerle rahatsızlık verdi. Ardından da fotoğraf çekmeye başladı.

deniz çakır

Oradaki herkes gibi Çakır'ın iki arkadaşı da büyük şok yaşadı. İki kadın çaresizce ve utanç içinde tacize uğrayan masadakilerden özür diledi.

deniz çakır

Deniz Çakır mekandan uzaklaştırıldı. Bu arada mekanda bulunanlar arasındaki birkaç kişi bu çirkin sözlerden dolayı Çakır'a tepki gösterip "Kendinize gelin!" dedi. Mekanın personeli ise arabuculuk görevi yapıp ortamı yatıştırmaya çalıştı.

SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.