Deniz Seki ile aynı kaderi paylaştığı Bayhan seneler sonra barıştı

Deniz Seki ile aynı kaderi paylaştığı Bayhan seneler sonra barıştı
Seneler önce Popstar isimli yarışmada jüri üyeliği görevini üstlenen ve cezaevine girdiği gerekçesiyle Bayhan'a sert ifadeler kullanan Deniz Seki kendi de aynı kaderi yaşamıştı. İki isim 15 yıl sonra bir ödül töreninde bir araya gelerek barıştı.

Kendisi gibi müzik yarışmasında adını duyuran Bayan'a yarışma süresinde söylediği "Hapse Giren Adamdan Sanatçı Olmaz" sözüyle bir hayli tepki çeken Deniz Seki, yıllar sonra uyuşturucu kullanmaktan dolayı uzun bir süre hapiste yatmış ve sonrasında birçok kez Bayhan'a öylediği sözler sebebiyle soruların hedefi olmuştu. İkili bir 15 yıl sonra '6'ncı Dijital Dünyanın Enleri' ödül töreninde karşılaşınca sarılıp barıştı.

Armağan Çağlayan, Ahmet San ve Ercan Saatçi ile birlikte Popstar'da jüri üyesi olan Deniz Seki, programın bitmesin yakın bir sürede Bayhan'ın cinayet işlediği ve cezaevinde yattığı ortaya çıkan yarışmacı Bayhan Gürhan hakkında "Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz" demişti.

deniz seki bayhan
 

'Kendisiyle hesaplaşacaktır'

Bayhan, bu yaşananlardan yıllar sonra uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis yatan Seki için "Herkes ettiğini biçer" diyerek şunları söylemişti: "Ben hangi suçtan olursa olsun cezaevine girmiş olan bir kişi için mutluluk duyamam. Ben de cezaevine girmiş bir kişiyim. Aradan geçen zamanda ıslah oldum. Deniz Seki de cezaevinde kendisi ile hesaplaşma yoluna gidecektir. Kendi vicdanı ile kendisi hakkında en iyi kararı yine kendisi verecektir."


deniz seki popstar

Ödül töreninde buzlar eridi

Deniz Seki ve Bayhan aradan yıllar geçtikten sonra 6'ncı Dijital Dünyanın Enleri' ödül töreninde bir araya gelerek barıştılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.