Deniz Seki kardeşi ile Helal Ettim Hakkımı şarkısına klip çekti

Deniz Seki kardeşi ile Helal Ettim Hakkımı şarkısına klip çekti
Ünlü şarkıcı Deniz Seki 20 yıllık kariyerinin en özel albümü olarak gördüğü Uzun Hikaye'de yer alan Helal Ettim Hakkımı şarkısına kardeşi Serkan Seki ile klip çekti.

Cezaevinden çıktıktan sonra yeni bir hayata başlayan ve müzik kariyerine tam gaz devam eden Deniz Seki yepyeni bir kliple karşımzıa çıktı. Kardeşi Serkan Seki ile söylediği Helal Ettim Hakkımı şarkısı için kamera karşısına geçen güzel şarkıcı, çok mutlu olduğunu ifade etti. Klibin yönetmenliğini de Deniz Akel üstlendi.

Büyük bir anı oldu
Son albümü “Uzun Hikaye” ile kendinden söz ettiren Deniz Seki, klip çekimlerinde duygusal anlar yaşadı. Albümün ikinci klibini, erkek kardeşi Serkan Seki’nin yazıp bestelediği ve birlikte düet yaptıkları şarkısı “Helal Ettim Hakkımı” şarkısına çeken Deniz Seki, bu defa da kardeşiyle birlikte kameraların karşısındaydı. Klip setinde kardeş dayanışmasının büyük bir örneğini sergileyen Deniz Seki ‘Şu an çok mutluyum. Bir kardeşin bir ablaya vereceği en büyük hediyelerden biri olan bu şarkıyı birlikte okumamız, çok manalı. O da ayrıca anlamlı oldu. Tüylerim diken diken sürekli.. Bizim için büyük bir anı oldu’ cümleleriyle duygularını dile getirdi. 

deniz seki serkan seki

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.