Deniz Seki sahneye çıplak mı çıktı! Açıklama geldi

Deniz Seki sahneye çıplak mı çıktı! Açıklama geldi
Başarılı şarkıcı Deniz Seki hakkında yazılan 'sahneye çıplak çıktı' iddialarıyla gündeme bomba gibi düştü. Seki yaptığı açıklamayla konuya açıklık getirdi.

Müzik kariyerini tüm hızıyla sürdüren ve konserlerine de devam eden Deniz Seki'ye gelen eleştiriler ve tepkiler ünlü şarkıcıyı kızdırdı. Sosyal medyada kendisini eleştiren takipçilerinin 'Sahneye çıplak çıktı' iddiasına dayanamayan Seki, durumu açıklayan bir mesaj yayınladı.
 

'Şuursuz değilim'

Gelen tepkiler üzerine ise Seki, "Yapılan haberleri, yazılan yorumları böyle okuyorum yemin ederim. Burada mümkün olduğunca sanatın her dalıyla ilgili paylaşım yapıp üzerine konuşuyoruz. Sevgili @gulsahsaracoglu bu elbisesinde de çok büyük bir işçilik var ve bu da bir sanat. Takdir edersiniz ki sahneye çıplak çıkacak kadar şuursuz bir kadın değilim. İçinde ki astarı görmüyor olamazsınız. Çok kırıcı yorumlarınız var lütfen bu kadar acımasız olmayın." ifadelerini kullandı. 


Deniz Seki sahneye çıplak mı çıktı?

Güzel şarkıcının giydiği iddialı kıyafet herkes tarafından beğenildi. Güzelliğini daha da fazla ön plana çıkaran bir kıyafet seçen Seki'nin içerisinde bir astar bulunuyor. Haliyle hakkındaki eleştiriler de boşa çıkıyor.


İşte Deniz Seki'nin çok konuşulan kıyafeti


deniz seki çıplak konser

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.