Deren Talu'nun koruma talebine ret!

Deren Talu'nun koruma talebine ret!
Geçtiğimiz hafta eşi Şeyma Subaşı'ndan boşanan Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu öne sürülen Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu sosyal medyada özel hayatına dair paylaşımda bulunan kullanıcılar için mahkemeye başvurdu.

Defne Samyeli'nin genç kızı Deren Talu sosyal medyada kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu ve psikolojik şiddet gördüğünü öne sürerek üç kişi hakkında koruma kararı aldırmak için mahkemeye başvurdu.

MAHKEME REDDETTİ
Acil önlem alınmadığı takdirde sosyal medyada görülen bu haberlerin ardından gazeteler ve internet haberciliği yapan kişi ve kurumlar tarafından da Deren Talu hakkındaki bu asılsız iddiaların paylaşılacağı korunma dilekçesinde anlatıldı. Talu’nun avukatı, “Müvekkilim hakkında kitle iletişim veyahut başka surette rahatsız edilmemesi için önleyici tedbir kararı verilmesini istiyoruz. Ayrıca tespit edilen şüpheliler Cengiz E., Emine A. ve Sinem U. hakkında “kişilerin huzur ve sükununu bozma” suçundan dava açılmasını istiyoruz” dedi. Ancak İstanbul Aile Mahkemesi, olayın niteliği, olayın oluş biçimi ve aleyhine tedbir istenen kişilerin nüfus bilgilerinin bulunmaması gibi nedenlerle Deren Talu’nun korunma talepli dilekçesini reddetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.