Didem Soydan bir kadınla aşk mı yaşıyor! Şok görüntüler

Didem Soydan bir kadınla aşk mı yaşıyor! Şok görüntüler
Yakın arkadaşı Umut Eker'in doğum gününde kız arkadaşıyla yakınlaşıp samimi pozlar veren Didem Soydan'ın görüntüleri olay oldu. Güzel model konu ile ilgili açıklamalarda da bulundu.

Son olarak yaptığı 'tost dansı' ile gündeme gelen model Didem Soydan'ın son görüntüleri de çok konuşulacak gibi görünüyor.

Her mesajı, her fotoğrafı, her videosu ve her sözü sansasyonel bir etki yaratan Soydan'ın gittiği partide çekilen görüntüleri günün en çok tartışılan konuları arasına girdi. Umut Eker'in paylaştığı görüntülerde Merve isimli bir arkadaşıyla yakınlaşan Didem Soydan dikkat çekti.

Başarılı model ile Merve isimli arkadaşının yanak yanağa fotoğraf makinesine poz verip samimi hareketlerde bulunması hayranlarının kafasını karıştırdı.

Daha önce Mustafa Ceceli'nin eski eşi ile ilişkisi olduğu ortaya çıkan İntizar'ın albümünü paylaşan Didem Soydan için 'Bir kadınla aşk mı yaşıyor?' sorusu sorulmaya başlandı.

didem soydan merve biseksüel
 


Didem Soydan: Biseksüel olsam...


"Cinsel tercih hayatta en son saklayacak şey bile değil benim için. Biseksüel olsam söylemekten ziyade yaşamaktan çekinmem. Ama değilim. Şöyle bir gerçek var o fotoğraf değil video ayrıca bir gerçek daha 15 senelik arkadaşım o benim ve çok severim diğer bir gerçek ise kafalarında yarattıkları fantaziyi yaşamıyor oluşumuz. Mini detay ise yanımdaki erkek arkadaşım işlerine gelmemiş sanırım.”

didem soydan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.