Didem Soydan'dan İmamoğlu'na teşekkür

Didem Soydan'dan İmamoğlu'na teşekkür
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'na ünlüler de tebrik mesajları gönderiyor. Didem Soydan da bir teşekkür paylaşımındab ulundu.

Ünlü model Didem Soydan sosyal medya hesabından yaptığı siyasi ve muhalif paylaşımlarl aadından söz ettiriyordu. Dün yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminden zaferle ayrılan Ekrem İmamoğlu'na tebrik gönderen Soydan'a beğeni yağdı.

İnterneti en iyi kullanan ve takipçileriyle iletişim kurabilen isimler arasında yer alan Didem Soydan yine gündeme oturdu. Birçok mesajı büyük ses getiren Soydan bu kez İmamoğlu hakkında paylaşımda bulunarak; “Sen bize özlediğimiz ışığı, umudu, birleşmeyi getirdin. O kadar uzun zamandır ( ilk oy kullandığımda beri) bu ülkenin adım adım gerilediğine, insanların haksız yere hapislerde tutulduğuna, münasebetsiz konuşmaların tamamına ve kötülük adına bütün tanımların canlı vücut bulmuş hallerine tanık olduk ki…Bu ülkenin işgal altında gibi hissettirilmesi, ayrışmış hissetmenin burukluğu ve hayal kırıklığı ile ağzına kadar dolmuş halini hiç söylemiyorum bile. Sonunda her şeyin çok güzel olması için bir kapı aralayıp bizlere tekrar umut verdiğin için ailem ve kendim adına canı gönülden teşekkür ederim”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.