Didem Soydan kimdir? Nereli, kaç yaşında ve evli mi

Didem Soydan kimdir? Nereli, kaç yaşında ve evli mi
Sosyal medyadaki paylaşımları ve modellikteki başarısıyla adından söz ettiren Didem Soydan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve evli midir? İşte detaylar...

Son döneme damga vuran açıklamalarının yanısıra cesur pozları ve sivri çıkışlarıyla bilinen Didem Soydan hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Güzel model ile ilgili soruların cevabı haberimizde yer alıyor.

Didem Soydan kimdir?
Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan, baba tarafı ise Arnavutlu göçmeni olan Didem Soydan, 1 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Modellik deneyimini 20’li yaşlarda yaşayan Didem Soydan, Hakan Yıldırım ve Özlem Süer gibi pek çok modacının defilesine çıktı. Modelliğin ardından televizyon dünyasında da şansını deneyen Didem Soydan, Güzel Çirkin ve Aşk Yeniden dizilerinin kadrosunda yer aldı. Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı romantik komedi türündeki Aşk Yeniden dizisinde sosyetik güzel İrem’i canlandırdı. Didem Soydan, bir dönem şarkıcı Can Bonomo ile yaşadığı aşk ile gündeme geliyordu. Evlenmeleri beklenen ikili sürprizi bir kararla yollarını ayırdı.

didem soydan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.