Doğuş Çabakçor yeni sevgilisini anlattı: İnsanları gerizekalı yerine koymadan...

Doğuş Çabakçor yeni sevgilisini anlattı: İnsanları gerizekalı yerine koymadan...
Ünlü DJ ve Youtuber Doğuş Çabakçor sahibi olduğu kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Çabakçor çoğunluğunu yeni sevgilisi ile ilgili soruların oluşturduğu listede yaptığı açıklamalarla hem hayatında açtığı yeni sayfayı anlattı hem de hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi. Yazılan acımasızca ve yalan yorumlarla ilglili olarak da "İnsanları geri zekalı yerine koymadan yazarlarsa daha iyi olur" dedi.

Uzun süre evli kaldığı Begüm Yücel ile tek celsede boşanan ve yeni bir hayata başlayan ünlü DJ Doğuş Çabakçor, sahibi olduğu Youtube kanalında hayranlarının sorularını yanıtladı.En çok soru ise tahmin edileceği üzerine yeni başlayan ilişkisi ve sevgilisi hakkındaydı. Geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenmekten kaçındığı yönünde haberler çıkan Çabakçor, kendisi hakkındaki yalan içeriklere de tepki gösterdi.


 


Hangisiyle uğraşacağım?

Olayların yaşandığı zamanda kendisine çok sayıda mesaj atıldığını ve küfüre kadar uzandığını ifade eden Çabakçor; "Biriyle birlikte olduğunuzda herkes bir şeyler çıkıyor. İlk etapta haberler silsilesi çıktı. Ben 20 kızla aynı anda flört etmişim. Bunu okuyanlar ikiye ayrıldı. Bazıları takılmak için bize nasıl yaptın? anlat dediler. Dİğerleri ise bu duruma ihtimal vermeyerek Doğuş böyle şey yapmaz, uydurma bunlar dedi.  Bir kısım da inandı. Unfollow ve küfür edenler oldu. Dava aaçsam hangi birisiyle uğraşacağım? Bu Türkiye'de çok var. Okuduğuna inanıyor insanlar ve bu böyledir diyor. Orada çok zorlandım. Cevap versen bir nokta vermesen bir nokta. Akıl danıştığım hocalarım susmam gerektiğini söyledi." sözleriyle o dönemi anlattı.


doğuş çabakçor



Hayatlar kıyaslanmamalı

Hakkında çıkan haberlerle yeni hayatının eskisiyle mukayese edildiğini anlatan ve buna tepki ile yaklaşan ünlü DJ; "Bir hafta sonra taşındığı yeni evin de haber malzemesi olarak kullanıldığını ifade eden Doğuş Çabakçor; "Oturduğum ev ve yeri belli. Gir bak. Kötü bir yerde olsam eyvallah. Eski evimle yeni kıyaslıyor. İnsanların hayatları kıyaslanmaz. Akıllar sürekli kıyasta. Herkes kendi hayatını yaşar. Kıyas istersen herkes 3-5 sene önceki kendisiyle yapsın. İnsanlar sürekli değişiyor. Bir haber yapıyorsun madem ara. Tamamen atmasyon bir haber ve nasıl yazdı bunu acaba? Belli ki sipariş bir haber. Nereden geldiğini de öğrendim ama peşine düşmedim. O dönem çok yıprandım. O dönem bitti." ifadelerini kullandı.



Kendimi ikna ettim

Yeni sevgilisi ile ilişkilerinin başlama sürecini anlatan Çabakçor; "Zamanla bu süreçten geçince yanımdakiler de değişti. Evimde ve dışarda çok uzun süre görüştüğüm insanların dışında yenileri de hayatıma girdi. 5 Mart'ta başladı. Aramızdaki ilginin olduğunu ve farklı bir noktada bulunduğunu anladığımız... Kafam çok karışıktı. Panik atak vardı. Konuşmaya ihtiyacım vardı. Kitap okumaya başladım. Dubai'de havadan atlayacaktık ama olmadı. Şartlar uygun değildi. Ama bu bile benim için yapılması imkansız bir şey ve bunu gerçekleştirmeye niyetlendim. Beni cesaretlendirdi ve neşelendirdi. Bir takım şeylerin hayalini kurabildik. Ben o kişinin hayatımda olması gerektiğine kendimi ikna ettim. Bence o da ikna etti. Şu an çok mutluyuz. Yanımda olabimesi için çok çaba harcıyorum." dedi.


Kafayı yemedim

Sahip olduğu hesaplarında paylaştıkları ile yargılandığını ve yorumlar yazıldığını söyleyen ünlü Youtuber; "İnsanlar saldırmak için yer arıyor. Herkesin hayatını kendi kriterleri belirler. Herkesi hayatı kendine. Çok fazla deşmesinler. Tanımadıkları insanlar hakkında fazla yorum yapmasınlar. Nerede ne eğitim aldı, kariyeri ne, hayvanları ve çocukları seviyor mu? Bana kattıklarını bilmiyorlar. Bir isim ve soyisim vay efendim. Benimle olan ve beni seven herkes tüm konularda destek veriyor. Her şeyi doğru yapamam. Yanlışlar da var doğrular da. Ben yalnız kaldığımda bile kendi kendime utanan biriyim. Utanılacak bir şey yapmadım. Sonuna kadar da anlatırım. Bu arada geçen sene aileni götürdüğün eve bu yıl kız arkadaşını götürüyorsun utanmıyor musun demişlerdi. Ev kiraladığımız yerde 18 yıldır yaşıyorlar. Kafayı yemedim onu yapacak kadar. Sosyal medyada gösterdiğim hayatı biliyorlar sadece. Yorum yapıyorken insanları gerizekalı yerine koymadan yazarsanız sevinirim." sözleriyle sitem etti.


Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.