Dünya Kupası'nı sallayan Rurik Gislason kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Dünya Kupası'nı sallayan Rurik Gislason kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Dünya Kupası'nda Arjantin ile 1-1 berabere kalarak herkesi şoka uğratan izlanda'nın 30 yaşındaki santraforu Rurik Gislason ülkesinden daha fazla konuşuluyor. Tecrübeli futbolcu kariyerinin hiçbir döneminde elde edemediği popülariteyi Rusya'da kazandı. Peki Rurik Gislason kimdir? Hangi takımlarda oynamıştır ve kariyeri...

Brezilyalı model Gabriela Lopes'in 'Bu kadar tatlı olmak zorunda mısın?' pozu ile dünyayı sallayan Rurik Gislason'un kim olduğu, yaşı, hayatı, oynadığı takımı ve mevkisi merak ediliyor. Ülkesinin nüfusundan fazla takipçiyi birkaç saat içinde elde eden tecrübeli forvet oyuncusunun fotoğrafları binlerce beğeni almaya devam ediyor.

Rurik Gislason kimdir?
25 Şubat 1988 tarihinde İzlanda'nın Reykjavík şehrindedünyaya gelen Rurik Gislason futbola HK Kópavogs altyapısında başladı ve ilk yurt dışı deneyimini Anderlecht ile yaşadı. Ardından İngiltere'de Charlton, Danimarka'da Viborg, Odense ve Kopenhag formaları giyen 30 yaşındaki santrafor Almanya'da da Nürnberg'de oynadı. Geride kalan sezonda SV Sandhausen'e transfer olan tecrübeli oyuncu 20 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

rurik gislason

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.