Dusko Tosic'ten Jelena'ya intikam hamlesi!

Dusko Tosic'ten Jelena'ya intikam hamlesi!
Beşiktaş'tan Çin'e transfer olmasına rağmen gündemden düşmeyen Dusko Tosic ile eşi Jelena Karleusa bu kez de intikam ile haberlere konu oldu.

Sırp futbolcu Dusko Tosic yasak aşk yaşayan eşi jelena Karleusa'ya karşı olarak yaptığı hamle ile adeta intikam alacak. Anderlecht forması giyen Vranjes'in eski sevgilisi Katherine Grujic'in fotoğraflarını beğenen tecrübeli stoper gündeme oturdu.

Haklarında bir süredir boşanacakları yönünde haberler çıkan Dusko Tosic ile Jelena Karleusa bu kez de Katherine Grujic ile gündeme oturdu. Tosic'in Grujic'e beğeniler göndermesi sonrası Karleusa sert tepki gösterdi ve sinir krizi geçirdi. İddialara göre Beşiktaş'ın eski yengesi hemen Antalya'ya geldi ve moralini düzeltmeye çalışıyor. Üstelik bu durum Sırp yıldızın hemcinsi için ilk kıskançlık krize girmesi değil.

"Talihsizliğe çiçek gönderiyorsun" demişti
Jelena'nın 3 yıldır yasak aşk yaşadığı Vranjes, Mayıs 2018'de Katarine Grujic'le kısa süreli yakınlaştı. Daha önce Grujic'e sosyal medyada övgüler yağdıran Jelena, o dönem Vranjes'e, "Talihsizliğe çiçek gönderiyorsun. Onun korkunç silikon dudaklarını öpüyorsun" diye mesajlar göndermişti. Jelena şimdi de Tosic'in Grujic'in fotoğraflarını beğenmesiyle Sırp şarkıcıyı Instagram'da engelledi..

Geri adım attı!
34 yaşındaki futbolcu, seksi şarkıcının hemen hemen her fotoğrafını like'ladı....

Katherine Grujic+

Katherine Grujic

Katherine Grujic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.