Duygu Özaslan kırmızı bikinisiyle yürek hoplattı, sosyal medyayı salladı!

Duygu Özaslan kırmızı bikinisiyle yürek hoplattı, sosyal medyayı salladı!
Yayınladığı makyaj videolarıyla şöhere kavuşan ve ardından milyonlarca kişi tarafından takip edilen Duygu Özalaslan bu kez de verdiği pozlarla adından söz ettirdi. Evinin banyosunda kırmızı bir bikini giyen ve seksi pozlarla takipçilerinin karşısına çıkan Özaslan sosyal medyayı salladı.

Son dönemde Youtube'da ünlenen isimlerden biri olan Duygu Özaslan paylaşımları ile her geçen gün takipçi sayısını artırırken son yayınladığı fotoğraflarla da gündeme bomba gibi düştü. Kırmızı bir bikini ile telefonunun karşısına geçen Özaslan, verdiği pozları Instagram hesabından yayınladı. Evinin banyosundan çektiği kareleri paylaşan Özaslana binlerce beğeni yağdı.
 


CÜRETKAR POZU DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz aylarda Şişli'de kirası 15 bin lira olan lüks rezidans taşınan Duygu Özaslan, evinden paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Salgın nedeniyle uzun süredir evinde karantinada olan ve süreçte aldığı kilolarıyla dikkat çeken fenomen, dün kırmızı bikinisiyle banyoda poz verdi. Özaslan'ın kalçasını çıkartarak verdiği pozu ise kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılan görsellerden biri oldu.

İşte Duygu Özaslan'ın o pozu:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.