Duygu Sarışın ile Çağatay Ulusoy tatilde! Duygu Sarışın kimdir?

Duygu Sarışın ile Çağatay Ulusoy tatilde! Duygu Sarışın kimdir?
The Protector'un baş rol oyuncusu olarak ekranlara dönmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy kısa süre önce barıştığı Duygu Sarışın ile tatile çıktı. Duygu Sarışın hakkındaki bilgiler de merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Peki Duygu Sarışın kimdir?

Son günlerde uyuşturucu konusuyla gündemde olan Çağatay Ulusoy, Ufak Tefek Cinayetler'de rol alan ve İçerde'deki rol arkadaşı Duygu Sarışın ile birlikte tatil keyfi yapıyor. İkili birlikte vakit geçirirken özellikle güzel oyuncunun kim olduğu merak ediliyor.

Denize açıldılar
İkili bayram öncesi Marmaris’ten Ulusoy’a ait tekneyle denize açıldı. Ulusoy ve Sarışın, önceki gün demirledikleri koyda objektife takıldı. Sarışın bir kız arkadaşıyla kendini sulara bırakırken, Ulusoy dalış kıyafetini giyip zodyakla başka koya geçti

Duygu Sarışın kimdir?
Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlayan Sarışın, daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştu.

duygu sarışın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.