Ebru Gündeş'ten 1 milyon liralık albüm! Kimler yokki...

Ebru Gündeş'ten 1 milyon liralık albüm! Kimler yokki...
Reza Zarrab ile boşandıktan sonra kariyerine odaklanan Ebru Gündeş iki sene sonra yeni albümüyle karşımıza çıkacak. Başarılı sanatçı 200 bin doların da üstünde masraf yaptığı albümde önemli isimlerle çalıştı.

Yazın hit albümlerinden birine imza atmak isteyen Ebru Gündeş Araftarım albümünün ardından iki senedir üzerinde çalıştığı yeni albümü için hazırlıklarını tamamladı. Sevenleriyle buluşmanın heyecanını yaşayan Gündeş şov yapacak.

Akşam Life'ın haberine göre; Albümünde Gökhan Tepe, Serdar Ortaç, Ayla Çelik ve Sıla gibi isimlerle çalışarak adeta yıldızlar karması yaratan Gündeş, projesi için kesenin ağzını açtı. Sanatçının tüm masrafları kendi şirketi Blue Music tarafından üstlendi.

Sanatçı eserler, aranjeler, stüdyo ve canlılar için 200 bin doların üzerinde harcama yaptı. Hiçbir masraftan kaçınmayan Gündeş’in albümünü yayımlamak isteyen müzik şirketleri de sıraya girdi.

Parçaların kendi şirketlerinden yayımlamak isteyen firmalar, cazip tekliflerle sanatçının kapısını çalarken ünlü ismin, vefa borcu nedeniyle tercihini eski yapımcısı Hüseyin Emre’den (Emre Müzik) yana kullanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.