Ebru Polat'ın dekoltesi tepkileri de beraberinde getirdi!

Ebru Polat'ın dekoltesi tepkileri de beraberinde getirdi!
Şarkıcı Ebru Polat'ın çıkacağı konser öncesinde kulisinde çektiği video sosyal medyayı salladı. Giydiği elbisenin püsküllerini "sallıyor" sözü ile gösteren Polat'ın göğüs dekoltesi takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı.

Aşklarının yanısıra verdiği cesur pozlarla da adından söz ettiren Ebru Polat bir kez daha göğüsleri ile olay oldu. Günlük olarak Instagram'da paylaşımlar yapan güzel şarkıcı bu kez kulisinden bir hikayeyi takipçilerine sundu. Giydiği koyu ve açık bir elbise ile video çeken Polat, püsküllerini gösterdiği kıyafetle birlikte göğüs dekoltesini de açık bir şekilde yayınladı. Olanlar da bundan sonra oldu.

Sallıyor!
Hukuk bölümünden mezun olduktan sonra kariyerine şarkıcı olarak devam eden Ebru Polat, yoğun konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam da konser veren şarkıcı, Instagram hesabından göğüs dekolteli bir videosunu paylaştı. Polat videosunu "Sallıyor" notuyla yayınladı.



Abartıyorsun
Ebru Polat'ın bu paylaşımı ise bazı takipçilerinin tepkisini çekti. Instagram'da 1,3 milyon takipçisi olan Polat'a "Abartıyorsun" yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.