Ece Erken'in kirası kaç lira? Ev sahibi ile yaptığı görüşme sosyal medyayı salladı

Ece Erken'in kirası kaç lira? Ev sahibi ile yaptığı görüşme sosyal medyayı salladı
Yasak aşk skandalının ardından sunduğu Söylemezsem Olmaz'a veda eden Ece Erlen, yaşadığı evin sahibi ile kirası konusunda yaptığı konuşmaları yayınladı. Kendisine yanıt veren takipçilerini cevaplamaktan geri kalmayan Erken'in sözleri olay oldu.

Yıllarca magazin gündemini yorumlayan Ece Erken bu kez kendisi olay oldu. Whatsapp üzerinde ev sahibi ile yaptığı kira konuşmasını takipçileriyle paylaşan güzel sunucu, koronavirüs sebbeiyle kimsenin çalışmadığını ve kirasının da bu sebeple geciktiğini, gecikmenin de iki gün olduğunu yazdı. Ayrıca evden de çıkacağını yazdı.  Ece Erken sitemini "Hocam herkes evde kalıyor çalışmıyor da, ben de alacağım kiraları alamıyorken ev sahibim bana bu mesajı atıyorsa ne yapacağız? Benim 3 evim var İkisinden bu ay kira gelmedi,utandım söylemedim.." sözleriyle ifade etti.
 


Ece Erken'in kirası kaç lira?

'3600 lira aidat artı 12 bin 500 lira kira... Villada kalırdım' diyen Ece Erken'in paylaşımı olay oldu. TT listesine giren Ece Erken kendisine gelen eleştirilere de yanıt verdi.

 

ece erken kira


Olay gelir değil kardeş!

Erken "18 yaşında sen ne yapıyordun bilmem ama ben aileme bakıyordum,2. 3. el arabalara binip yatırım yaptım, evlerim var, Eymen'in çocuklarına yetecek gelirim var olay o değil kardeş..." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.