Ece Erken Şafak ve Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun arabalarının aynalarını kırdı! İşte o anlar...

Ece Erken Şafak ve Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun arabalarının aynalarını kırdı! İşte o anlar...
Ünlü sunucu Ece Erken son günlerde medyaya da yansıyan yasak aşkı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun evine giderek araçlarının aynalarını kırdı. Görüntüler güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken hakkında koruma kararı aldırdı.

Kendisine Fenerbahçeli bir futbolcunun attığı mesaj üzerine sert eleştiriler yaptığı günlerde yasak aşk bombası patlayan Ece Erken gündemi sallamıştı. Erken'in Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşadığı öğrenilmişti. Erken, Söylemezsem Olmaz programında da iddiaları doğrulamıştı. Yasak aşkta yeni bir perde açıldı. Fitili ateşleyen güzel sunucu oldu. Çiftin evlerine giden sunucu, araçlarının aynalarını kırdı.

Sosyal medyadan paylaştı
Ece Erken'in gece yarısı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun evinin önüne gelip arabalarının aynalarını kırdığı anlar güvenlik kamerasınca görüntüleniyor. Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken için mahkemeden koruma kararı çıkarttğını bu video ve belgelerle sosyal medyadan duyurdu Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun Ece Erken'i ifşa ettiği paylaşımına yazdığı Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları...Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir' not ise dikkat çekti. 

Ece Erken Şafak ve Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun arabalarının aynalarını kırdı! İşte o anlar...

Reynmen bombayı patlattı!
Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken ile YouTuber Reynmen arasındaki kavga devam ediyor. Ece Erken, Reynmen'e 'Kafir' diyerek kavganın fitilini ateşlemişti. Reynmen de Ece Erken'e kendi geçmişine bakması gerektiğini söylemişti. Ece Erken 'Yusuf' diyerek seslendiği Reynmen'e "Geçmişime bakıyorum Yusuf. Bir operasyonda mı yakalandım? Yasaklı madde mi kullandım? Evli bir adamla mı çıktım?" demişti.

Olay sözler
Bu olayın ardından biraz zaman geçmişti ki, Ece Erken'in evli ve 2 çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Reynmen, "Birisi bana canlı yayına bağlanmak için para teklif eden sözde bir ilahiyatçı, diğerleri ise geçmişleri pek de temiz olmayan iki sözde insan... Dinime küfür eden müslüman olsa... Çok sevdiğim bir söz vardır ilk taşı günahsız olanınız atsın" dedi. Erken bu sözlere sosyal medya hesabından "Bana laf söyleyenlere bakıyorum da, en iyisi bakmayayım. Allah düşmanın namuslusunu, şereflisini versin" diyerek yanıt vermişti.

Kavga kızıştı
Son olarak Ece Erken'in sevgilisinin boşanma aşamasındaki eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, bir kadının evinin önündeki arabalara zarar verdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. O kişinin Ece Erken olduğunu iddia eden Mahmutyazıcıoğlu, "Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım" dedi.

O görüntüler sosyal medyaya damga vururken, Reynmen'den tepki gecikmedi. Ece Erken'i tiye alan ünlü YouTuber, şu paylaşımı yaptı:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.