Ece Seçkin'den Enrique Iglesias bombası! Düet yapacaklar

Ece Seçkin'den Enrique Iglesias bombası! Düet yapacaklar
Seksi şarkıcı Ece Seçkin Enrique Iglesias ile düet bombasını patlattı! Yaptığı açıklamada mesajı ilk gördüğü an çok şaşırdığını ifade eden Seçkin, şarkı kaydını da gönderdiklerini duyurdu.

Yeni yılın ilk müzik bombası Ece Seçkin'den geldi. Genç şarkıcı Enrique Iglesias ile düet hazırlıklarında olduğunu duyurdu. Bu gelişme hayranları tarafından da büyük sevinçle karşılandı.

'İlk duyuduğumda inanamadım!'
Bloomberg HT'de katıldığı bir programda Enrique Iglesias'ın Türkiye'den bir sanatçı ile düet yapmak istediğini söyleyen bir telefon aldığını ve bunu da kendisi ile gerçekleştirmek istediğini dile getiren Seçkin, teklifi ilk duyduğunda inanamadığını söyledi.

Yabancı dil konusunda çok rahatım
Seçkin, proje ile ilgili hislerini şu sözlerle anlattı: "İngilizce şarkı söylemek konusunda çok rahatım. Türkçe şarkı söylemek neyse İngilizce şarkı söylemek de benim için o."

ece seçkin

'Doğru mu görüyorum'
"Teklife önce inanamadım. Bir yaz günüydü. Arkadaşlarımla tatildeydik. Onlara gelen mesajı gösterdim. 'Doğru görüyorum değil mi' diye de sordum hatta."

enrique iglesias

Şarkıyı gönderdik
"Sonra şarkıyı yolladılar. Yılbaşı gecesi Enrique Iglesias ile şarkımızı kaydettik ve önümüzdeki günlerde de klibini çekeceğiz. Hareketli ve Latin bir şarkı. Türkçe ve İspanyolca karışık."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.