Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'dan Seher'i Sıla Türkoğlu'na doğum günü kutlaması

Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'dan Seher'i Sıla Türkoğlu'na doğum günü kutlaması
Kanal 7'nin hafta içi günlerinde yayınlanan dizisi Emanet'te baş rol oyuncularından Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu'nun yeni yaşını paylaşımla kutladı. Yakışıklı oyuncu yazdığı notla da hayranlarından tam not almayı başardı.

Yeğenleri Yusuf için verdikleri mücadeleye düşman olarak başlayıp sonrasında evlenen Yaman ve Seher'i canlandıran Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu gerçek hayatta da çok yakın. Yakışıklı oyuncu dizideki partnerinin bugün 22'inci doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf ve notla kutladı.


"Bu kareden..."

Emanet dizisinin kısa sürede binlerce izleyiciye ulaşmasında Yaman karakterini çok iyi canlandırması etkili olan Ceyhan paylaşımında güzel oyuıncuyla girdiği kadrajın fotoğrafını yayınlayıp; "Bu küçücük kareden, birlikte koca dünyalara açıldığım güzel insan... İyi ki varsın, enerjin, güzel yuzün ve mutluluğun solmasın. Nice yıllara. Doğum günün kutlu olsun" ifadelerini kuıllandı.

halil ibrahim ceyhan
 


Aşk iddiaları vardı

İki oyuncunun gerçek yaşamda da aşk yaşadığı yönündeki iddialar magazin gündemini sallamıştı. Ceyhan'ın bu mesajı sonrasında sosyal medyadaki Emanet takipçileri de binlerce yorum ve mesaj yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum