Emina Jahovic ile Mustafa Sandal boşanma sonrasında ilk kez yanyana

Emina Jahovic ile Mustafa Sandal boşanma sonrasında ilk kez yanyana
Haziran ayında boşanarak evliliklerine nokta koyan Mustafa Sandal ile Emina Jahovic bu süreç sonrasında ilk kez yanyana gelip kameralara poz verdi. Sandal'ın kameralar karşısındaki tavrı ise takdir topladı.

Her ne kadar haklarında uzun süre yayınlanan iddialarla boşanmaları gündeme taşınsa da kısa bir zaman içerisinde evliliklerini noktalayan Mustafa Sandal ve Emina Jahovic bir araya geldi.

Ödül töreninde buluşan çift birlikte objektiflere poz verdi. Sadettin Saran ile yeni bir aşka başlayan Emina Jahovic'e karşı son derece nazik bir duruş sergileyen Sandal takdir kazandı.

Gündemde pek çok kadına yönelik şiddet olaylarının yer almasına rağmen gösterdikleri tavırlarla herkese örnek olan çift muhabirlerin de sorularını yanıtladı.

Sandal eski eşi yanından geçerken onu yanına çağırarak "gel eski günlerdeki gibi" dedi ve Emina Jahovic de söyleşi kısmına katıldı.

Sandal “En büyük gerçek bizim çocuklarımız, geçen akşam yine bir ödül törenindeydim küçük oğlum Yavuz biraz rahatsızdı. Emina hanım hastanedeydi… Çocuklarımızın annesi ve babası olarak göz göze kalp kalbe biz hastanedeydik” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.