En iyiler ödüllendirildi

En iyiler ödüllendirildi
Dünyayı sarsan Covid-19 virüsü yüzünden ertelenen törenler bir bir yapılmaya başladı. Mood Dergisi ve Burak Akan Medya imtiyaz sahibi Burak Akan geçtiğimiz günlerde 6. Mood Awards Ödül Töreni'ni düzenledi.

Yılın en iyilerinin özenle seçildiği gece, Şişli'deki Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşti. Girişte ateşlerin ölçülmesi, her masada dezenfektan bulunması, koltukların 1'er boşlukla ayrılması gibi önlemler katılımcıları memnun etti. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen Mood Awards'da ödül alacak isimler, özel jüri tarafından seçildi.

Dans gösterisiyle başlayan gece defilelerle devam etti. 2 ayrı defilenin gerçekleştiği organizasyonda ilk gösteri sahibi ünlü modacı Leyla Uluk oldu. Uluk'un İdlib şehitlerini anmak için kullandığı kamuflaj kıyafetler Diyarbakır Lice Jandarma Komando Birliği'nden, komando bereleri ise İdlib'den getirildi. Sosyal sorumluluk projelerinin ön planda olduğu etkinlikte 2'nci defilenin sahibi Tuana Güneş oldu. Kadına şiddeti ve çocuk gelinleri yansıtan kanlı beyaz gelinlikler oldukça dikkat çekti. Onur Gülin'in koreografisini üstlendiği defileler, ayakta alkışlandı.

Ayrıca defilelerde Eva Maya, Sibel Demiralp, Duygu Çakmak, Merve Kuruncu, Asema İmanova, Yağmur Ayaz, İrem Gerz, İrena Dosyazova, Melis Cömert, Seher Kayaalp, Dilan Erol, Tuba Özkan, Duygu Ekinci, Ayşe Tanrıverdi, Buse Ilgaz, Dilara Sönmez gibi önemli mankenler boy gösterdi. Görkemli gecenin sahibi Burak Akan açılış konuşmasında "Pandemiye rağmen böyle güzel geceler yapmak zor ama bir o kadar da keyifli. Gelen tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

MoodDergisi- ilke duyan


Kırmızı halıda İlke Duyan
Gecenin kırmızı halıdaki sunuculuğunu Damga Gazetesi yazarı İlke Duyan üstlendi.

MoodDergisi- Uğur Arslan


Sunucu Uğur Arslan
Büyülü törenin sunuculuğunu ise ünlü şair Uğur Arslan yaptı. Arslan sözlerine, “Bu gece güzel bir tören sunacağız. Biliyorsunuz pandemi kuralları gereği bazı özel durumlar söz konusu. Hepimiz önlemlerimizi aldık. Herkese keyifli bir gece dilerim.” diyerek başladı.

MoodDergisi- Gökçe


Gökçe'ye önemli ödül
Törende Gökçe Kırgız “Pişmanlar Ülkesi” şarkısıyla En İyi Çıkış Yakalayan Kadın Sanatçı ödülünü Damga Gazetesi Kültür ve Sanat yazarı İsmail Gökgez’in elinden aldı.

MoodDergisi- Ivana Sert


Ivana Sert de ödül aldı
Yılın Moda İkonu ödülü İvana Sert’e gitti. İvana tören hakkında “Başka bir ödül töreninden daha geliyorum. Bir ödül daha aldım. Orada korona bizimle değilsin dedim. Aynı zamanda pandemi bizimle değilsin dedim. En yakın zamanda bu dönemi unutmak istiyoruz. Umarım hep beraber en sağlam şekilde çıkacağız. İnşallah. Ama maske takmayı unutmayın.” dedi.

mood dergisi

En iyi dizi müziği

En İyi Dizi Müziği Ödülü” Çatı Katı Aşk dizisiyle Aydilge’nin oldu. Aydilge ödülü almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, herkese teşekkür etti.

MoodDergisi-Soner Sarıkabadayı


Soner Sarıkabadayı farkı
En İyi Pop Müzik Erkek Sanatçı Ödülü” Soner Sarıkabadayı’ya layık görüldü. Soner törenle ilgili “Bir kere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Herkese iyi akşamlar dilerim öncelikle. En alttan en üstüne kadar emek verenlere saygılarımı sunuyorum. Çünkü bu dönemler içerisinde bence moral ve motivasyon anlamında bu gibi gecelerin büyük bir önemi var. Emeklerinize sağlık. Teşekkür ederim hepinize.” dedi.

MoodDergisi- Gonca


En iyi kadın oyuncu Gonca

En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” Gonca Vuslateri’ye oyuncu meslektaşı Esra Sönmezer tarafından verildi. Gonca törenle ilgili, “Ay ne kadar tatlı ve güzel bir ödül. Bu ödül törenine ben ilk defa katılıyorum. Hassas bir zaman denk gelmiş olmama rağmen çok müteşekkirim. Bir oyuncunun en büyük motivasyonu oynadığı karakterlerin, içinde bulunduğu hikayelerin toplum içerisindeki karşılığını onlar tarafından görmek ve hissetmek. Ben bu anlamda sanırım çok şanslı bir oyuncu oldum. Bu akşam burada olmak bunun bir kez daha tekrar edilmesi oldu bana. Şu zor dönemde müthiş bir motivasyon bir oyuncu için. Teşekkür ederim.” dedi.

melek mosso
Tüm Zamanların Çıkış Yakalayan Kadın Sanatçısı Ödülü” Melek Mosso.


aydemir akbaş
Yaşam Boyu Sanat Ödülü” Aydemir Akbaş’a.


yaşar ipek
En İyi Fantezi Müzik Erkek Sanatçı Ödülü” Yaşar İpek’e gitti.


murat serezli
Murat Serezli “En İyi Erkek Oyuncu.”


mustafa üstündağ
Mustafa Üstündağ kırmızı halıda.


niran ünsal
Jüri Özel Ödülü” Niran Ünsal’a layık görüldü.


ece gürsel
En İyi Manken Ödülü” Ece Gürsel’e verildi.


mustafa gürsel
Yaşam Boyu Onur Ödülü” Mustafa Keser’e gitti.

İşte ödül alan diğer isimler:

En İyi Pop Müzik Kadın Sanatçı: Demet Akalın

En İyi Erkek Sinema Filmi Oyuncusu: Ufuk Bayraktar

En İyi TSM Erkek Sanatçı: Yılmaz Morgül

En İyi Video Klip: Enes Batur / Dolunay 

En İyi Kanal: TRT 1

En İyi Erkek Sunucu: İlker Ayrık 

En İyi Magazin Programı Sunucusu: Ece Erken

En İyi Mimar: Özgür Özer

Yılın Hukuk Kadını: Av. Şeyma Baykal

En İyi Haber Ajansı: DHA

En İyi Magazin Programı: D Magazin

En İyi Müzik Kanalı: PowerTürk

En İyi Gazete Eki: Hürriyet Kelebek

En İyi Gündüz Kuşağı Programı: Demet ile Alişan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.