Enes Batur evleniyor! Evleneceği kişi ve sevgilisi kimdir

Enes Batur evleniyor! Evleneceği kişi ve sevgilisi kimdir
Youtube piyasasında adını en çok duyuran isimlerden biri olan Enes Batur evleniyor. Milyonlarca kişinin takip ettiği Batur bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Enes Batur kimdir, kiminle ve ne zaman evleniyor? Enes Batur'un sevgilisi kimdir sorusunun yanıtı da haberimizde.

Adını yayınladığı videolarla duyuran ve kazancıyla duduk uçuklatan Enes Batur yaptığı açıklama ile gündemi salladı. Ünlü Youtuber sosyal medyadan paylaştığı bilgi ile evleneceğini duyurdu. Bu gelişmenin ardından hayranları ve takipçileri de Enes Batur'un kiminle evleneceğini öğrenmek adına araştırmalara başladı. Enes Batur'un evleneceği kişiye dair detaylar haberimizde.

Türkiye'nin Youtube ünlüleri denilince akla gelen ilk isimlerinden biri olmayı başaran Enes Batur evleniyor. Genç yaşına rağmen elde ettiği şöhret ve kazandığı para ile milyonları peşinden sürükleyen Batur'un kiminle evleneceği de merak konusu haline geldi. Hayranları şoke olan Batur yaptığı açıklamada; "R yapmak yok demiştim! Haklısınız. Evleniyorum yakında ve o kişinin kim olduğunu şuan açıklamayacağım ama yakında sürpriz birşey görebilirsiniz." sözleriyle evlilik kararını duyurdu!

enes batur

Enes Batur kiminle evleniyor?
Enes Batur daha önce yine kendisi gibi Youtuber olan Başak Karahan ile bir birliktelik yaşamış ancak çift ayrılmıştı. Peki ENes Batur evlilik kararını kimle aldı, kimle evleniyor? Takipçileri Enes Batur'un kimle evleneceğini merak ediyor. Enes Batur Başak Karahan ikilisi evleniyor mu? Soruları soruluyor ancak çift daha önce ayrılmıştı. Enes Batur'un gizemli aşkı kim? Şimdi bu soru merak ediliyor, Enes Batur yaptığı paylaşımda sevgilisini ve evlenme kararı aldığı kişiyi yakın zamanda açıklayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum