Ercan Saatçi ile Oktay Kaynarca Deli Yarim için düet yaptı

Ercan Saatçi ile Oktay Kaynarca Deli Yarim için düet yaptı
Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ve başarılı şarkıcı Ercan Saatçi Deli Yarim için düet yaptı. Mikrofon başına geçen iki isim oldukça fazla beğeni aldı.

Oktay Kaynarca ve Ercan Saatçi'nin bir araya geldiği Deli Yarim isimli şarkı bugün çok sayıda kişi tarafından beğenildi ve paylaşıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin baş rol oyuncusu başarılı ismin hayranları yorum yağdırdı.

Dün akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen dizisiyle izleyenleri televizyon başına toplayan Oktay Kaynarca'nın sosyal medya hesaplarından paylaştıkları video herkesi kendine hayran bıraktı. Kaynarca'nın kaleme aldığı şiirin seslendiği çalışma kısa sürede Instagram'dan çıkıp pek çok platformda gündeme geldi. Peki ya Oktay Kaynarca ve Ercan Saatçi'nin düeti nasıl oluştu? Oktay Kaynarca ve Ercan Saatçi Deli Yarim Sözleri, Oktay Kaynarca & Ercan Saatçi - Deli Yarim dinle haberin devamında. 

Sözleri Oktay Kaynarca'ya, düzenlemesi Ercan Saatçi'ye ait olan şarkıda Ercan Saatçi Akademi Orkestrası da eşlik etti. Oktay Kaynarca'nın bir gün aniden yüreğinden dökülen sözlerden şiir yazmasıyla ortaya çıkan şarkının sözlerine, Ercan Saatçi bir düzenleme yaptı. Tamamiyle eğlenmek için yapılan bu çalışmanın beğenilmesinden sonra ekip profesyonel bir şekilde şarkıyı dinleyiciyle buluşturdu.

ercan saatçi oktay kaynarca

Oktay Kaynarca'nın yazdığı Deli Yarim şarkısının sözleri

Görmezi gördürürsün de

Niye gözleri doldurursun

Çiçekler açtırırsın da

Yine gönlümü coşturursun

Avucumun içini öpsen

Boynumu büktürürsün

Yanağımı okşasan

Elimi küstürürsün

Al senin olsun ömrüm

Ne zaman öldürürsün

Al senin olsun ömrüm

Ne zaman öldürürsün

Deli Yarim sol yanımda 

Aklımın zararı, gönlümün karı

şiirsin yarim

Oktay Kaynarca & Ercan Saatçi - Deli Yarim dinle

Ercan Saatçi, ''Oktay çok güzel bir şiir yazmış, ben de besteledim. Hadi bi de eğlencesine söyleyelim dedik, tamam arabesk damarımız tutmuş olabilir. Ama bizim in şahane bir arabesk gecesiydi. Umarım siz de beğenirsiniz.'' açıklamalarını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.