Erkenci Kuş'un iki yıldızı gecelerde

Erkenci Kuş'un iki yıldızı gecelerde
Bir süredir haklarında aşk yaşadıkları yönünde haberler çıkan Erkenci Kuş'un iki baş rol oyuncusu Demet Özdemir ile Can Yaman bir gece kulübünde birlikte görüntülendi. Çiftin samimi davranışları dikkat çekti.

Hafta içinde yayınlanan 2. Sayfa programının haberi son günlerdeki iddiaları doğrulayacak cinsten. Star TV'de önemli reyting verileri elde eden Erkenci Kuş'un iki sevgili karakteri Demet Özdemir ve Can Yaman'ın birlikte olduğu iddiaları adeta doğrulandı. Dizi senaristi Aslı Zengin'in doğum günü partisinde boy gösteren iki ünlü oyuncunun tavırları dedikoduları güçlendirdi.

Gece kulübünde birlikte eğlenen Demet Özdemir ve Can Yaman samimi halleriyle dikkat çekerken yakışıklı oyuncu dizideki partnerinden bir de makas aldı. İkili, Yıldız Tilbe'nin 'El Adamı' şarkısı eşliğinde romantik anlar yaşadı. Müziğin ritmine kendini kaptıran Can Yaman sahneye çıkarak Mert Davran ile birlikte 'Ele Güne Karşı' şarkısını seslendirdi.

erkenci kuş demet özdemir can yaman

Gazeteciler şoke etti
Eğlence sonrası Demet Özdemir ve Can Yaman, önden arkadaşlarını göndererek kapıda gazetecilerin olup olmadığı kontrol ettirdi. Biraz bekledikten sonra mekandan birlikte çıkan Can Yaman ve Demet Özdemir flaşlar patlayınca kısa süreli panik yaşadı. İkili 'doğum günü vardı, ona geldik" açıklamasını yaptı.

Takside buluştular
Yaşadıkları paniği üzerlerinden atamayan Demet Özdemir ve Can Yaman, bir süre taksinin gelmesini bekledi. Demet Özdemir gelen ilk taksiye binerken Can Yaman onu izledi. Mekan önünden farklı taksilerle ayrılan Demet Özdemir ve Can Yaman, bir süre sonra buluşup aynı taksiyle yollarına devam etti.

can yaman demet özdemir

Sebep Can değil
Daha önce Seçkin Özdemir'le aşk yaşayan Demet Özdemir'in ayrılık nedeni olarak partneri Can Yaman'la olan yakınlaşması olduğu iddia edilmişti. Demet Özdemir, "Seçkin Bey'le ayrılık nedeniniz Can Bey mi?" sorusu üzerine "Ne alaka… Olur, mu öyle şey?" yanıtını vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.