Erol Köse'nin Aleyna Tilki paylaşımında flaş gelişme!

Erol Köse'nin Aleyna Tilki paylaşımında flaş gelişme!
Her gün milyonlarca kişi tarafından dinlenen Aleyna Tilki hakkında dudak dudağa öpüştüğü görüntülerin yer aldığını öne sürerek kareler paylaşan Erol Köse'nin gönderisi yalan çıktı. Paylaşımlardaki anların bir filmden olduğu anlaşıldı.

Aleyna Tilki'nin bir alışveriş merkezinde bir erkeke dudak dudağa öpüştüğü iddiası Türkiye gündemini sallamıştı. Magazin dünyası başta olmak üzere yoğun ilgi gösterilen Aleyna Tilki'nin böyle bir şey yapmadığı ortaya çıktı.

Şarkıları dillere pelesenk olan ve müzik kariyerini her geçen gün yeni bir noktaya taşıyarak milyonların kalbine taht kuran Aleyna Tilki'nin uzun süre adı Cevapsız Çınlama şarkısındaki aranjörü Emrah Karaduman ile anılmıştı. Genç şarkıcı bu birlikteliğin ardından özellikle dile eğitimi için gittiği Amerika'da bir dizi oyuncusuyla görüntülenmiş ve ismi sıkça haber sütunlarını doldurmuştu.

DUDAK DUDAĞA YAKALANDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ!
Yapımcı Erol Köse, Aleyna Tilki’nin bir erkekle birlikte dudak dudağa yakalandığını iddia etti. Sosyal medya hesabından bu görüntüleri paylaşan Erol Köse’nin iddiası asılsız çıktı.

nerve

FOTOĞRAFLAR BİR FİLM SAHNESİNE AİT
Erol Köse’nin Aleyna Tilki, olduğunu iddia ettiği görüntüler 2016 senesinde Kanada’da yayınlanan ‘Nerve’ isimli sinema filmine ait. (Sözcü-Ömercan Altay)

nerve

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.