Eski çalışanı Demet Akalın'ın ziynet eşyalarını çaldı

Eski çalışanı Demet Akalın'ın ziynet eşyalarını çaldı
Ünlü şarkıcı Demet Akalın kızı Hira ile birlikte taşındığı Acarkent'teki villasında hırsız şoku yaşadı. Hırsızın ziynet eşayaları çaldığı öğrenildi. Kısa sürede bulunan hırsızın daha önce Demet Akalın'ın yanında çalıştığı ortaya çıktı.

Demet Akalın'ın başına gelen hırsızlık olayı herkesi şaşırttı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan başarılı şarkıcı isyan etti. Bundan sonra kimseye güvenmeyeceğini ve kızının çok korktuğunu anlatan Akalın, iyilik yapmanın cezasını çektiğini anlattı.

Akalın şunları söyledi;
Belamı okuyayım bu saatlere kadar beni böyle uykusuz bırakıldığı için! İnşallah en ağır cezayı alırsın! İyilik yaptığımın maşallahı var, şaşmıyor!

Hırsız evde çalışan eski kadın. Ya mahvolduk inanılır gibi değil! Hiram çok korktu! İnşallah tutuklanır. İyilik falan geçti benden artık kime iyilik yaptıysam sonuç hüsran...

O kadar kötüyüm ki deli gibi yorgunum kızımın başında uyumama nöbeti tutuyorum! Çocuk öldü öldü dirildi ya! Korkudan mahvoldu!

Kızım 'Anne çok kötü bir gündü kabus görebilirim benle yat' deyip durdu. Sinirler alt üst ya nasıl bir psikolojiyle oynamak bu!! Çocuk nasıl güven duygusu kazanacak! İnanmıyorum ben artık insanlara valla lanet olsun.

Artık güven yok! İyilik yapmak yok! Bu nedir ya şu saatte ayaktayım!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.