Eski tadım yok artık!

Eski tadım yok artık!
Yıllar önce söylediği türküyü sosyal medyada yayınlayarak tanınan ve belirli bir dinleyici kitlesine sahip olan Aynur Bolat, uzun süren suskunluğunu 'Eski Tadım Yok Artık' ile bozdu.

Fantazi ve Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Aynur Bolat, yıllar sonra ortaya çıktı. Kendine has yorumu ve ses rengiyle seneler önce sosyal medya sayesinde ünlü olup bir süre sonra da adeta ortadan kaybolan Bolat, iddialı dönüşünün ilk sinyalini sözü ve bestesi Uğur Işılak’a ait olan 'Eski Tadım Yok Artık' isimli eseri yeniden yorumlayarak verdi. Müzik yolculuğuna kaldığı yerden devam etme kararı alan Bolat, akustik olarak yorumlayıp, You Tube, Tik Tok ve Instagram gibi bir çok popüler sosyal medya platformunda yayınladığı 'Eski Tadım Yok Artık'taki performansıyla dinleyicisinden yine tam not aldı.


Fark yaratmak istiyorum

Müzik kariyerine ara verdiği süre içinde Fantazi ve Türk Halk Müziği’nde özellikle yeni seslerle genç yüzlerin çıkmadığına dikkat çeken Aynur Bolat, bu boşluğu dolduracak en iddialı aday olduğunu dile getirdi. Kendisine güvenen Bolat, “Müzik yıllardır aynı sesler ve aynı yüzler etrafında dönüyor. Müziğin her alan yeni renklere ihtiyacı var. Ben o renklerin en canlısı olmak için yeniden sahnedeyim. Dinleyicilerim yeni sürprizler için beni beklesinler. Sesim ve yorumumla fark yaratmak istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.