Esra Ersoy'un sosyal medya geçmişi 'büyülüyor'

Esra Ersoy'un sosyal medya geçmişi 'büyülüyor'
Uzun süredir Türkiye'nin gündeminde olan Esra Ersoy son günlerde Hacı Sabancı'ya gönderdiği iddia edilen video ile karşımıza çıktı. Güzel isim bu videodan önce sosyal medyada milyonlarca kişiye erişiyordu. Esra Ersoy Instagram hesabının analizi sizlerle.

Esra Ersoy kardeşi Ceyda Ersoy ile birlikte katıldığı bir yarışma programında ülke gündemine oturmuş ve sonrasında ünlerini giderek artırmışlardı. Oynadıkları filmler, reklamlar ve dizilerle isimlerini duyuran iki kardeş 'Cicişler' adı verilen projelerinde internet sitelerini de aktif ettiler. Esra Ersoy Instagram hesabında yayınladığı erotik sayılabilecek fotoğraflarıyla sosyal medyanın tozunu attırdı. Instagram'ın en aktif ve etkileşim alan isimlerinden biri haline geldi. Her paylaşımını on binlerce beğeni gelen güzel isim daha önce birlikte kullandığı hesabından ayrılarak Ceyda'dan farklı bir isim aldı. Şu an 314 bin takipçisi bulunuyor.

Esra Ersoy sosyal medyada neler yaptı?
Ciciş kardeşler daha önce ünlü instagram fenomenleriyle birlikte çıktıkları canlı yayınlar ve tatillerle gündeme geldi. Bu geziler, tatillerdeki lüks hayatlarını takipçilerine sunma arzusu ve elbetteki dişiliklerini ön plana çıkardıkları pozlar popülaritelerini yükseltti. Her geçen gün daha fazla kişiye erişen Esra Ersoy kardeşiyle yollarını 'ayırdı'.

Instagram kariyeri
Esra Ersoy Instagram'da ticaret de yapıyor. Binlerce kullanıcıya sahip olan Ersoy, çeşitli markaların ürünlerini tanıtıyor. Para karşılığı yapıp yapmadığı şu an bilinmiyor ama fenomenlere uygulanacak olan vergi uygulaması onu da etkileyecek gibi görünüyor. Esra Ersoy kısa bir süre önce tartıştığı kız kardeşi Ceyda Ersoy'la karakolluk oldu. Nedeninin ise iş adamı Hacı Sabancı'ya gönderdiği çıplak video olduğu iddia edildi. Sabancı'ya tatile gitme isteğini dile getiren Ersoy'un bu lüks hayat için zengin iş adamlarıyla iletişimde olduğunu öne sürenler de sosyal medya mecralarında çoğunlukta.

esra ersoy fotoğraf

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.