Ferhat Göçer'den kızı Yağmur hakkında yazılı açıklama!

Ferhat Göçer'den kızı Yağmur hakkında yazılı açıklama!
Dün 2. Sayfa programına katılarak babasının kendisiyle görüşmemesine kızan ve açıklamalarda bulunan Yağmur Göçer herkesi şoke etmişti. Ferhat Göçer de basın topalntısı yapacağını duyurmuştu. Ünlü şarkıcı toplantıyı iptal etti ve yazılı bir açıklama yayınladı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda bulunan Yağmur Göçer; 'Bir baba kızını, 8,5 ay neden aramaz, ben ona ne yaptım' sözleriyle babasına olan sitemini dile getirmişti. Kızının açıklamalarının ardından Ferhat Göçer basın toplantısı yapacağını duyurmuştu.

Göçer, cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü şarkıcı basın toplantısını iptal edip yazılı bir açıklama yaptı.

Kızım Yağmur'un daha fazla zarar görmemesi adına bu konuyla ilgili ilk ve son kez bir açıklama yapıyorum diyen Göçer; "İki tane evladım var hiçbir zaman birini diğerinden ayrı tutmadım, ikisini de dünyadaki en değerli varlıklarım olarak çok sevdim ve seveceğim. Yağmur'un donanımlı, kendi ayakları üzerinde duran bir birey olması adına, gerek sağlığı, gerekse eğitimi için bugüne kadar maddi ve manevi hiç bir fedakârlıktan kaçınmadım, bundan sonra da kaçınmayacağım. Bir baba olarak iyi bir evlat yetiştirebilmek için gördüğüm yanlışları uyarmak, müdahale etmek ve her koşulda onun yanında olmak bu hayattaki en önemli varlık sebebim. Benim için her şeyden önce evlatlarım gelir. Bu konunun aile arasında halledilmesi gereken bir problem olması, magazine daha fazla yansımaması ve Yağmur'un daha fazla zarar görmemesi adına kızımla iletişime geçtim. Magazin dünyasından ricam kızımın içinden geçtiği zorlukların hassasiyetini göz önünde bulundurarak bugüne kadar göstermiş oldukları özeni devam ettirmeleridir. Bu zor süreçte gerek kendi adıma gerek kızım adına göstereceğiniz anlayış ve destek için şimdiden teşekkür ediyorum.'
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.