Ferhat Göçer'den Yılma Morgül'e: Öyle kıvırıyorsunki...

Ferhat Göçer'den Yılma Morgül'e: Öyle kıvırıyorsunki...
Bir ödül töreni sonrası başlayan tartışmada karşı karşıya gelen Ferhat Göçer ile Yılmaz Morgül arasındaki tartışma büyüyor. Meslektaşına sert sözlerle yüklenen Morgül'ün özrü Göçer tarafından kabul edilmedi. Sosyal medyada bir mesaj yayınlayan Ferhat Göçer dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Yılmaz Morgül bir törende aldığı ödülü Atatürk ve şehit ailelerine ithaf etmiş, konukları saygı duruşuna davet etmişti. Sonrasında ise yaptığı açıklamalarda Ferhat Göçer'in ayağa kalmadığını ve Atatürk ve şehitlere saygısızlık yaptığını iddia ederek, "Yazıklar olsun" demişti. Ferhat Göçer bu iddiaları sert bir dille yalanlamış ve Yılmaz Morgül'e "Yalancı, ahlaksız ve şarlatansın" demişti.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI!
Ferhat Göçer'in Yılmaz Morgül'ün iddiasının aksine Atatürk ve şehit aileleri için ayağa kalkarak alkışladığı görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntülerin yayınlanmasının ardından Yılmaz Morgül'ün iddiasının da doğru olmadığı kanıtlanmış oldu.

ÖZRÜNÜ KABUL ETMEDİ!
Yılmaz Morgül görüntülerin ortaya çıkmasının ardından özür diledi. Fakat Morgül'ün özrünü Ferhat Göçer kabul etmedi. Göçer, "?Yılmaz Morgül üzerimizden şovunu yaptın, yalan söyledin, iftira attın... Özür diledim diyorsun. Dinledim özrünü, öyle kıvırıyorsun ki özür mü diliyorsun iftiraya devam mı ediyorsun belli değil.Yaptığın terbiyesizliğin özrünü kabul etmem için özrün nasıl olması gerektiğini oku lütfen" notuyla aşağıdaki mesajı paylaştı:

ferhat göçer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.