Fulden Uras katil arıyor! Sosyal medyadan çağrıda bulundu

Fulden Uras katil arıyor! Sosyal medyadan çağrıda bulundu
Şarkıcı Fulden Uras kanser tedavisi sürecinde sağlığına kavuşmak için mücadele verirken paylaşımı ile dikkat çekti. Bir arkadaşının yeğeninin trafik kazasında vefak ettiğini açıklayan Uras, katilin bulunması için sosyal medyadan yardım istedi.

Kendini iyiliğe adayan ve sosyal medyadan yardıma muhtaç çocukların imdadına koşan şarkıcı ve oyuncu Fulden Uras, hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinden yardım talebinde bulundu.

SOSYAL MEDYADAN YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU
Fulden Uras, ölümle biten bir trafik kazasında yakınını kaybeden dostunun çağrısına kulak verdi. Arkadaşının hayatını kaybeden yeğenini öldüren şoförün bulunması adına yardım çağrısında bulunan Uras, kazanın gerçekleştiği yerde kamera olmaması dolayısıyla vefat eden gencin ailesinin zor durumda olduğunu söyledi.

"HİÇBİR SUÇ CEZASIZ KALMAMALI"
İşte Uras'ın; "Çok sevdiğim bir dostumun yeğeni 17 yaşında trafik terörüne yenik düştü. Belki paylaşarak bir görgü tanığı bulabiliriz yoksa bu katil elini kolunu sallayarak belki de başka canlar alıcak. Hiçbir suç cezasız kalmamalı 17 yaşında bir evlat gitti kazanın olduğu yerde hiçbir kamera yok aile çaresizce görgü tanığı arıyor" notuyla yaptığı o paylaşım:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.