Futbolculuktan müzik dünyasına: Ersan Kuşakçı

Futbolculuktan müzik dünyasına: Ersan Kuşakçı
Türkiye'de daha önce Adanaspor ve Göztepe'de top koşturan ve bir dönem Fatih Terim'in de Galatasaray'a transfer etmek istediği Ersan Kuşakçı, şu sıralarda müzik dünyasında emin adımlarla ilerliyor. Almanya doğumlu Kuşakçı, “Bebeğim” isimli şarkısıyla göz dolduruyor

Ersan Kuşakçı... O'nun ismini futbolla duyduk. Türkiye'de daha önce Adanaspor, Göztepe ve Altay gibi takımlarda forma giyen Kuşakçı, başarılı futbolculuk kariyeriyle göz doldurmuş bir dönem Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de ilgisini kazanmıştı. Geçmişteki başarılı futbolculuk kariyerini şu sıralarda müzik dünyasında sürdüren Kuşakçı, yaptığı şarkılarla isminden söz ettiriyor ve genç kuşağın da gözdesi haline geliyor.


Lakabı EK92

EK92 lakabıyla müzik dünyasında kendine yer bulan Almanya doğumlu genç isim, Youtube'daki klipleriyle de isminden başarıyla söz ettiriyor. Repdensol ismi verilen müzik tarzıyla özellikle Z kuşağının ilgisini çeken Ersan Kuşakçı, müzik dünyasında başarılı bir şekilde yol almayı ve hedeflerine ulaşmayı istediğini belirtti. “Amacım insanların aklıve gönlüne hitap eden başarılı bir müzik yapmak” diyen Kuşakçı; bu yolda emin adımlarla ilerlediğini belirterek; “Şu an bu anlamda başarıya ulaşmak tek hedefim. Şimdiye kadar sürdürdüğümüz başarılı yolculukta bizi yalnız bırakmayan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. İlerleyen süreçte de birlikte birçok başarıya imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.


ersan kuşakçı

İSMAİL GÖKGEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.