Galatasaray'ın eski yıldızı Sneijder Yolanthe tarafından aldatıldı mı! Flaş iddia

Galatasaray'ın eski yıldızı Sneijder Yolanthe tarafından aldatıldı mı! Flaş iddia
Bir dönem giydiği Galatasaray formasıyla fırtınalar estiren ve şu an Katar'da oynayan Wesley Snijder ihanete mi uğradı? Yolanthe Cabau ile 8 yıllık evliliklerinin biteceği konuşulan dünya yıldızı ilk açıklamayı da yaptı.

Türkiye'deki yenge akımının öncülerinden biri olan Yolanthe Cabau'nın Wesley Sneijder ile düşman çatlatan mutluluklarına adeta nazar değdi. Hollanda basınında yer alan haberlere göre çift boşanacak. Ayrıca Yolanthe Sneijder soydını kullanmayı da bıraktı. Bununla birlikte güzel yıldızın Hollandalı futbolcu olan eşi ile fotoğraf paylaşmaması ve çocuğunu alıp tatile çıkması da bu iddiaları güçlendiren diğer doneler oldu.

Yolanthe Sneijder'i aldattı mı?
İkilinin boşanma arefesinde olduğunu belirten Hollanda basını, ayrılığın nedeninin ihanetin olduğunu iddia etti. Yolanthe'nin Hollandalı bir yapımcı ve oyuncuyla ilişkisi olduğunu iddia eden Hollanda basını ikilinin geçtiğimiz aylarda ise Meksika'ya gittiğini de yazdı.

yolanthe wesley

Wesley'den açıklama
Wesley Sneijder ise bu iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı. Sneijder; "Çok yoğun çalışıyoruz. Ben Katar'dayım, Yolanthe ise ABD'de. Ancak her gün görüntülü konuşuyoruz" dedi.

Oğlunu ihmal etmiyor
Geçtiğimiz haftalarda bir TV şovu için Meksika'da olan Yolanthe Cabau, iki yaşındaki oğlu Xess Xava'yı bir an olsun yanından ayırmadı. Çekim aralarında daha oğluyla ilgilenmeye devam eden güzel oyuncu sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşmayıda ihmal etmedi. Ünlü oyuncunun oğluyla paylaştığı fotoğraf kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

yolanthe cabau

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.