Gazete Damga 20 Nisan 2018 Cuma Manşeti ve Tüm Sayfaları - Bugün hangi haberler var

Gazete Damga 20 Nisan 2018 Cuma Manşeti ve Tüm Sayfaları - Bugün hangi haberler var
Gazete Damga dünden bugüne yansıyan tüm gelişmeleri ile karşınızda. Siyasetten spora, magazinden ekonomiye Türkiye'den dünyaya geniş bir yelpazeyi sizlere sunuyor. Ayrıca internet sitemizden de anlık olarak haberleri takip edebilirsiniz. Bakalım bugünkü sayıda hangi haberlere yer verilmiş.

Erken seçim herkesi yeni bir sürece itti. Partiler hazırlıklara başlarken genelde olduğu kadar yerelde de büyük bir heyecan var. Hem iktidar hem de muhalefet erken seçimlere dair görüşlerini bildirdi. İlçe başkanlarının görüşlerini alan muhabirimiz Anıl Boduç'un "İki ayak bir pabuca girdi" başlıklı haberi gazetenin manşetinde yer alıyor.

Sür manşette bir diğer muhabirimiz Ufuk Çoban'ın Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi tramvay durağındaki asansör haberi bulunuyor. Yanında da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Haziran'daki seçim açıklaması var. Sür manşetin en sağında ise Erdoğan'ın "metal yorgunluk" olarak değerlendirdiği ve partisinde yaptığı değişime yer ver veirlmiş.

Sayfanın alt kısmında vekillikleri düşürülen HDP'li milletvekilleri, hastanede kendini 6. kattan aşağı bırakan hasta, Bağcılar Belediyesi'nin sınav agirecek olan engelli memur adaylarına verdiği boğaz turu yer alıyor.

Köşe yazılarında

Savaş Atak - Çatalca için fırçayı eline aldı
Ali Tarakçı - Erken seçim ittifak için hayal kırıklığı yaratabilir 
Ata Akdoğan - Erdoğan seçilmezse
Fakir Yılmaz - Haydi bakalım boyunuzu bir ölçelim mi?


gazete damga

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.