Gigi Hadid'in son fotoğraflarına hayranlarından büyük tepki

Gigi Hadid'in son fotoğraflarına hayranlarından büyük tepki
Dünyaca ünlü model Gigi Hadid'in verdiği son pozların ardından oluşturulan kapağa hayranlarından ağır eleştiriler geldi.

En çok satan dergilerin başında gelen Vogue'nin İtalya'daki edisyonu için objektif karşısına geçen Gigi Hadid hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Daha önce Hadid'i siyahi bir kıza çeviren dergi editörleri 2015 yılında çok sert eleştirilerin hedefi olmuştu. Aradan geçen üç yılın ardından kendisine yapılan çikolata rengi makyajla adeta yeni biri haline getirilen Hadid için fotoğrafçı Steven Klein ve derginin moda editörleri, ırkçılık yaptıkları gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu. “Kara surat”, “Sen de kimsin?” ve “Fotoşok!” yorumları yapıldı.

vogue gigi hadid
 

Gigi Hadid kimdir?


Gigi Hadid23 Nisan 1995 tarihinde Los Angeles, Kaliforniya, ABD‘de doğmuştur. Tam ismi Jelena Noura Hadid’dir. Babası Filistinli Mohamed Hadid, annesi Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster‘dır. Bella adında kız kardeşi ve Anwar adında erkek kardeşi vardır. Annesi ve babası 2000 yılında boşanmıştır. Gigi Hadid, 2013 yılında Malibu High School’dan mezun oldu. Liseden mezun olduktan sonra New York‘a taşındı. Modellik yapmaya başladı. Aynı zamanda New York’ta bir üniversite olan The New School’da eğitimine devam etmektedir.

2011 yılında Img Modellik ajansı bağlıbaşlamıştır. Aslında henüz iki yaşındayken ünlü Guess şirketinin “Baby Guess” reklamında da oynadı. 2012 yılından itibaren yeniden Guess markasının yüzü oldu. İlk kez 2014 yılında Desigual markasının defilesi için podyuma çıktı.

2014 yılında sevgilisi Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson‘ın ”Surfboard” adlı şarkısının klibinde oynadı. 2015 yılının Ocak ayında Maybelline markası için katalog çekimlerinde bulundu. 2015 yılında Pirelli takvimi için poz verdi.

Gigi Hadid, Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson ve popstar Joe Jonas ile birlikte olduktan sonra 2015yılının Kasım ayından itibaren “One Direction” adlı müzik gurubundan ayrılan Zayn Malik ile birliktedir.

Gigi Hadid VMAN, Elle, Grazia, Cleo, Vogue, Sports, Illustrated, Paper magazine ve Schön! Magazine gibi dergilerde yer aldı. Ayrıca 2015 yılının Mayıs ayında Marc Jacobs, Chanel, Michael Kors, Jean Paul Gaultier and Max Mara defilelerinde boy gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.