Gigi Hadid'in son videosu olay yarattı!

Gigi Hadid'in son videosu olay yarattı!
Düyanın en çok konuşulan modellerinden biri olan Gigi Hadid'in kol altındaki tüylerle kamera karşısına geçmesi hayranlarını görüş ayrılığına düşürdü.

Top model Gigi Hadid'in bir dergi için kamera karşısına geçtiği kısa film tartışma yarattı. Bunun nedeni ise dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak nitelendirilen Hadid'in koltuk altı temizliği... Kimileri 22 yaşındaki modeli ihmalkarlıkla suçladı, kimileri ise bu tercihi bir başkaldırı olarak yorumladı. Söz konusu görüntünün lacivert ceketin bıraktığı izler olduğu savunanlar ise ağırlıktaydı...

22 yaşındaki Gigi Hadid, Love dergisinin geleneksel yeni yıl videolarından biri için kamera karşısına geçti.

Üzerinde spor kıyafetleri olan Hadid, film boyunca bir yandan egzersiz yaparken bir yandan da sporla biçimlendirdiği bedenini gözler önüne seriyor.

İşte bu durum Gigi Hadid'in hayranlarını ikiye böldü. Bazıları top modelin beden temizliğine daha fazla önem göstermesi gerektiğini ileri sürdü

Ama bazıları da onun bu doğal haliyle kamera karşısına geçmesine alkış tuttu.

Bazıları özellikle de feministler, Gigi Hadid'in koltuk altı tüylerini almadan kamera karşısına geçmesinin kadına dayatılan toplumsal kurallara bir başkaldırı olarak nitelendirdi.

Bazı şakacı internet siteleri de o görünenlerin, Hadid'in koltuk altı tüyleri değil videonun ilk bölümünde giydiği lacivert ceketin modelin koltuk altında bıraktığı izler olduğunu belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.