Gizem Karaca'nın evinden esrar öğütücü çıktı! İtiraf gibi açıklamalar

Gizem Karaca'nın evinden esrar öğütücü çıktı! İtiraf gibi açıklamalar
Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın aralarında yer aldığı 34 sanığa verilen cezalar kamuoyunda geniş bir yer bulmuştu. Karaca'nın evinde esrar öğütücü bulundu.

Dizi sektörünün önemli isimlerinden ikisi olan Çağatay Ulusoya ile Gizem Karaca hakkında çıkan mahkeme kararı ile birlikte 4 yıl 2 aylık hapis cezası kamuoyunda büyük tepki görüyor. İki ünlü oyuncunun yakalanmasındaki en önemli unsurlar ise yaptıkları telefon görüşmeleri ve evlerindeki deliller oldu.

Biri makine ile diğeri esrarla yakalandı
İki oyuncunun yaşadığı evlerde Gizem Karaca'nınkinden esrar öğütme makinesi, Çağatay Ulusoy'unkinde ise 8 grama yaklaşık esrar bulundu. Ayrıca Netflix dizisine ramak kalan Ulusoy'un menajerinin evine de baskın yapıldı. Beşiktaş'ta yapılan bu baskında 3 gram bonzai, 3 paket esrar içiminde kullanılan sarma kâğıdı, sarma makinesi, 39.4 gram esrar, 2 enjektör, 1 ecstasy hap ele geçirildi.

Karaca: Meraktan
Merak ettiği için 2-3 kez esrar kullandığını belirten Selin Boronkay, uyuşturucuyu katıldığı davetlerde adını duyup telefonuna ulaştığı Cengiz Esmer’den aldığını söyledi. Evinde ele geçen esrarın kendisine ait olduğunu kabul eden Boronkay, enjektörlerinse kulağı için olduğunu iddia etti.

Gazete Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre; arkadaş ortamında merak ettiği için esrar içtiğini kaydeden oyuncu Gizem Karaca’nın evindense esrar öğütmede kullanılan 2 metal düzenek çıktı.

gizem karaca esrar

Düzeneği Viyana’da bir mağazadan ‘sarmısak öğütmek için aldığını öne süren Karaca, uyuşturucu madde hazırlanmasında kullanıldığını bilmediğini ve kullanmadığını söyledi.

.çağatay ulusoy

Çağatay Ulusoy ile kısa süren bir beraberlik yaşadığını dile getiren Karaca, “Çağatay uyuşturucu kullanır. Zaman zaman birlikte kullandık. Ergun Taş da oyuncudur. Evine gittiğimiz zaman Çağatay’a ve bana esrar ikram ederdi. Kimseye uyuşturucu temin etmedim. Kendi kullanımım için esrar almadım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.