Gizem Tuncer kimdir kaç yaşında nereli ve kariyeri

Gizem Tuncer kimdir kaç yaşında nereli ve kariyeri
Son dönemde ismi internette en çok aranan isimlerden biri Gizem Tuncer oldu. İnsanlar Gizem Tuncer kimdir sorusunun yanıtını arıyor ve arşatırıyor. Peki Gizem Tuncer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Baba mesleği olan şarkıcılığa adım atan Gizem Tuncer'in hayatına dair bilgiler araştırılıyor. Mahmut Tuncer'in kızı olarak adını duyuran Gizem Tuncer'in bugüne kadar yaptıkları, müzik kariyeri, varsa sanat hayatı ve şarkıları hakkında araştırmalar gerçekleştiriyor. Son günlerde de Gizem Tuncer'in kim olduğu, yaşı, memleketi ve kariyeri sorgulanıyor.
 


GİZEM TUNCER KİMDİR?


Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı olan Gizem Tuncer, Işıl Tuncer ve Mahmut Tuncer'in kızıdır. Gizem Tuncer 1992 yılında Bodrum'da dünyaya gelmiştir.

27 yaşındaki Gizem Tuncer, Sadri Alışık Tiyatro bölümünde oyunculuk dersleri almıştır. Tuncer, Pera Güzel Sanatlar Lisesi tiyatro bölümü mezunu olmuştur.

Üniversitede Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü'nü kazanan Gizem; Alaeddin Yavaşça ve Yücel Paşmakçı gibi Türk müziğinin saygın isimleri ile birlikte çalışma şansı yakaladı. İlk sahne deneyimini babası Mahmut Tuncer'le yaşayan Gizem, 6 sene boyunca Mahmut Tuncer'e sahnede eşlik etti.

gizem tuncer

Aşk Uykusu EP'si ile müzik dünyasına giriş yapmış ve babasının yolunda ilerlemeye karar vermiştir. Gizem Tuncer Muğla Bodrum'da dünyaya gelmiş baba tarafından aslen Şanlıurfa anne tarafından ise aslen Kıbrıs'lıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.