Gökhan Özoğuz'dan Bakan Soylu'ya tepki!

Gökhan Özoğuz'dan Bakan Soylu'ya tepki!
Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Bakan Süleyman Soylu'yu hedef aldı. Soylu'nun önceki gün konuşması sırasında gösterilen tepki sonrasında iki kişinin gözaltına alınması Özoğuzu'u sinirlendi. Başarılı şarkıcı "bu hareketler korkunç" dedi.

Pop müziğin önemli isimlerinden Gökhan Özoğuz sahibi olduğu sosyal medya hesaplarında gündeme yönelik paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Özoğuz'un eleştirdiği son isim ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. Twitter'dan bir mesaj paylaşan ünlü şarkıcı Soylu’nun sözlerine tepki göstererek, “Ülke yönetimi bu tip tiynetten uzak olmalı” dedi.

İki kişi gözaltına alınmıştı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önceki gün Üsküdar Ünalan Mahallesinde yurttaşlara hitabı sırasında, kendisine tepki gösteren iki Saadet Partili’ye “Hadi ordan densiz, utanmadan milletin içine çıkıyorsunuz” demiş, ardından bu iki isim gözaltına alınmıştı.



Bu hareketler korkunç!
Söz konusu olayın videosunu paylaşan Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz, Soylu’ya “Bu hareketler korkunç ya! Hangi partiden oluraa olsun! İşte bu tip insanlardan bu tip davranışlardan insan çok rahatsız oluyor! Ülke yönetimi bu tip tiynetten uzak olmalı” diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.