Gökhan Türkmen ve Mustafa Sandal tekne kazası geçirdi! Sağlık durumları nasıl

Gökhan Türkmen ve Mustafa Sandal tekne kazası geçirdi! Sağlık durumları nasıl
Türk popunun iki önemli sesi ölümden döndü. Denizde akıntıya kapılan tekneleri ile kaza geçiren Mustafa Sandal ve Gökhan Türkmen'in sağlık durumları merak ediliyor. İşte son dakika gelişmesi...

Tatil için Muğla'nın Fethiye ilçesini tercih eden Mustafa Sandal ve Gökhan Türkmen teknelerini demirlediği koyda akıntıya kapıldı. Arkadaş gruplarıyla birlikte olan iki ünlü şarkıcının kapıldıkları akıntı sonrasında kaza geçirdikleri bildirildi. Peki Mustafa Sandal ve Gökhan Türkmen'in sağlık durumu nasıl?

Türkmen yaralandı
Akıntıya kapılan teknenin kayalıklara çarpmasıyla Gökhan Türkmen yaralandı. Düşmesine ramak kalan Mustafa Sandal'ın imdadına ise yardımcısı yetişti. İki şarkıcının da durumu şu anda iyi.

mustafa sandal gökhan türkmen

Teknede hasar var
Ağır hasar oluşan ve o sırada kayalıklara sürten teknesini kurtarmak için ona yardımcı olan Türkmen’in de ayağından yaralandığı öğrenildi. Ayağı tedavi gören şarkıcının, sağlık durumunun iyi olduğu gelen bilgiler arasında.

Yeni klip çekmişti
Mustafa Sandal müzik dünyasına son günlerde çıkardığı klip ile renk katmıştı. Yaza damga vurması beklenen Reset şarkısında Eypio ile çalışan Sandal'ın klibi çok konuşulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.