Görkemli tanıtım gecesi

Görkemli tanıtım gecesi
His&Hers Entertainment şirketinin ve Youtube'daki VOCE Music kanalının sahibi Amerika'da yaşayan Türk iş adamı Selçuk Sal Küçük, işleri büyüttü

Amerika'daki şirketini Türkiye'ye de taşıyan Küçük, görkemli bir tanıtım gecesine imza attı. Menajer Filiz Koç'un organize ettiği etkinliğe iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Geçtiğimiz haftalarda Etiler Meyhanesi'nde düzenlenen geceye birçok basın danışmanının, prodüktörün, menajerin, gazetecinin yanı sıra Tarık Mengüç, Nihan Akın, Tuğba Hatun, Aynur Haşhaş ve genç müzisyenler Baran, Doğukan Aydemir ve Kerem Demir(Kero) da teşrif etti.


Türkiye'de prodüktörlük bitti

Ünlü iş adamı, gecenin sonunda hislerini ifade etti: "Benim için birlik beraberlik en kıymetli konu. Bir sinerji yaratıp birlikte yürürsek kimse bizi tutamaz. Müzik dünyasında prodüktörlük sisteminin çökmesinden sonra sanatçılar kendi şarkılarını maddi güçleri doğrultusunda yapmaya başladı. Bense güvendiğim yetenekli şarkıcılara yatırım yaparak, prodüktörlüğün tekrardan ayağa kalkması için adımlar atıyorum. Türkiye'de müziğe yatırım yapan tek prodüktörüm."

İyi ki geldiniz

Organizasyonun sahibi menajer Filiz Koç ise "Değerli konuklarımız gecemize şeref verdiniz. Bendeniz Filiz. Sizleri Selçuk Bey'le tanıştırmak istiyorum. Birlikte kısa zamanda çok yol kat ettik. Sevgiler ve saygılar" derken ikinci şarkısı "Söyle"yi piyasaya süren genç yetenek Baran da "Öncelikle çok heyecanlıyım. Hepiniz hoş geldiniz. Böyle özel bir gecede sizinle buluşmak çok keyifli. İkinci şarkımız yayınlandı. Buradaki herkese ve destek verenlere çok teşekkür ederim. İyi ki geldiniz. İyi ki varsınız." diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.