Gülcan Arslan'ın denizde halat mücadelesi

Gülcan Arslan'ın denizde halat mücadelesi
Gülcan Arslan'ın tekne turunda halatla yaşadığı problem sonrasında ortaya çıkan görüntüleri herkesin dikkatini çekti. Arslan'ın fit ve seksi vücudu tam not alırken okuyucular da kendisi hakkındaki bilgileri merak etmeye başladı. Peki Gülcan Arslan kimdir? İşte detaylar...

Bodrumda teknesinin halatıyla uğraştığıu sırada objektiflere takılan Gülcan Arslan'ın kim olduğu araştırılıyor. Uzun süredir görüntülenmeyen güzel oyuncunun son hali herkesin dikkatini çekti. Bodrum'da arkadaşları ile çıktığı yat turunda halatın suya düşmesinin ardından zor anlar yaşayan güzel oyuncu Gülcan Arslan hakkında merak edilenler ve biyografisi detaylarda bulunuyor.

Cadde'den Umut Ünver'in haberine göre, halatı suya düşünce, elindekini çekmeye çalışan oyuncu, uzun süre uğraş verdi. Başarılı olamayan Arslan, botla gelen bir kişinin yardımıyla halatı yukarı çıkarmayı başardı.

GÜLCAN ARSLAN KİMDİR?
Gülcan Arslan 1 Mayıs 1986’da Karasu Sakarya’da doğmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde eğtim aldıktan sonra bir çok dizi ve reklamda rol aldı. Ama en büyük çıkışını Bülent İnal ile birlikte rol aldığı Bir Çocuk Sevdim adlı dizi ile yaptı. Bu dizi ile birlikte yıldızı parladı. Dizi de Mine adında genç bir kızı canlandırdı.

Daha önce kafkas, gurbet kuşları, sınıf ve hepimiz birimiz için dizilerinde oynayan gülcan arslan, daha sonra arka sokaklar’da komiser leyla rolü ile hayranlarının karşsına çıktı. Fakat sonra fox’ta yayınlanan ve başrolerini seçkin özdemir ve hazal filiz küçükköse ile paylaştığı günahkar adlı dizi için arka sokaklardan ayrılmak zorunda kaldı. Ama günahkar yayından kaldırıldı.

gülcan arslan

Gülcan arslan günahkar dizisinde saliha adında genç bir kızı oynadı ama dizi yayından kaldrılınca rolü de son buldu. günahkar kore dizisiden uyarlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.