Gülşen: Ben sadece işimi yapıyorum

Gülşen: Ben sadece işimi yapıyorum
Son olarak single pozlarıyla sosyal medyada gündem olan Gülşen, kostümleri ve sahne şovuyla ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, "Ben sadece işimi yapıyorum" ifadelerini kullandı

Ünlü popçu Gülşen'in geçtiğimiz günlerde yayınladığı 'Lolipop' adlı single için çektirdiği fotoğraflar, sosyal medyada gündem olmuştu. 45 yaşındaki sanatçının son sahne programında bir arkadaşının kucağına oturduğu görüntüler de çok konuşulmuştu. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Gülşen, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir mekanda yemek yedikten sonra modacı Hakan Yıldırım'ın stüdyosuna geçen ünlü şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Yoğun bir konser maratonuna başladığını ifade eden Gülşen, kostümleri ve sahne şovuyla ilgili eleştirilere yanıt verdi.  Ünlü popçu, "Ben sadece işimi yapıyorum. Konserlerimi veriyorum. Hayatıma devam ediyorum. Önümde inanılmaz bir konser yoğunluğu var. Onlara hazırlanıyorum. Yeni şarkılarımı yazıyorum. Benim hayatım bundan ibaret." dedi.

 


Konuşanlara sorun

Geçtiğimiz günlerde de bir alışveriş merkezinde görüntülenen Gülşen, "Pozlarınız ve arkadaşınızın kucağına oturmanız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna şöyle yanıt vermişti: "Ben sadece konser veriyorum. Sonra başka konserler de vereceğim. Bana değil, bu olayları çok konuşanlara sorun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.