Güzel oyuncu Pelin Akil’den herkesi şok eden ayrılık kararı geldi! Ailesi ve sevenleri şaşkınlık içinde kaldı!

Güzel oyuncu Pelin Akil’den herkesi şok eden ayrılık kararı geldi! Ailesi ve sevenleri şaşkınlık içinde kaldı!
Türkiye’nin örnek çiftleri arasında gösterilen Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden Akil, beklenmedik ayrılık haberi ile gündeme geldi. Güzel oyuncu Pelin Akil ile Anıl Alkan, 2016 yılında evlenmişti.

Türkiye’nin örnek ve ünlü çiftleri arasında gösterilen Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden şok eden ayrılık haberi geldi. Ünlü ve güzel oyuncu Pelin Akil ile Anıl Altan çifti, 2016 yılında dünya evine girmişti. 2019 yılında Alin ve Lina isimlerinde ikiz kızlarını kucaklarına alan çift anne - baba olma sevinci yaşarken, sosyal medya paylaşımlarında ünlü çift mutlu evlilik hayatlarını takipçileri ile sık sık paylaşıyordu. Güzel oyuncudan gelen “ayrılık” haberi herkesi şok etti.

Dizi ve filmlerin yanı sıra birçok tiyatro oyununda da rol almış olan 37 yaşındaki güzel oyuncu Pelin Akil’in ayrılık kararı, sevenlerini çok üzdü. Son olarak başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandırdığı “Doktor Firuze Turan” karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkan Pelin Akil’den gelen ayrılık haberi, sosyal medya ve magazin gündeminde şok etkisi yarattı. İşte detaylar…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM İLE EKRANLARDAYDI

Ünlü ve güzel oyuncu Pelin Akil, dizi ve sinema alanında oyunculuk kariyerine ilk adımını 2008 yılında Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı “Zehra” karakteri ile attı. Burada güzelliği ve performansı ile ön plana çıkan Akil, daha sonra Kurt Kanunu, Seksenler, Suskunlar, Osmanlı Tokadı, Ana, Su ve Ateş, İnadına Yaşamak, Kızıl Elma, Aile İşi, Deli Aşk, Saklı, Damat Takımı, Çember, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi birçok yapımda yer aldı.

AYRILIK HABERİNİ DOĞRULADI

Son olarak başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam ile sevenlerinin karşısına çıkan Pelin Akil, daha önce diziye veda eden Pelin Uluksar’ın ardından diziye veda eden isim oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre güzel oyuncunun bir süredir diziden ayrılacağı konuşuluyordu ve yeni sezon öncesi Pelin Akil dizi ekibine veda ederek bu ayrılığı doğruladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.